Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού κατά την περίοδο 2011-2012 με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα προσλάβει προσωπικό: καθηγητές Φυσικής Αγωγής με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και με ωρομίσθια αποζημίωση.

Όσοι άνεργοι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής ενδιαφέρονται να εργαστούν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στην ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. του Δήμου Πέλλας, στα γραφεία της επιχείρησης (Βόρεια πτέρυγα Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών-2ος όροφος-κ. Σαββίδου) μέχρι και την Παρασκευή 30/03/2012, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες ( 8π.μ. ως 3μ.μ.).

Τηλέφωνο πληροφοριών 23820 84375-71.

Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).  

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ: (επικυρωμένα)
1.    Αίτηση
2.    Βιογραφικό σημείωμα
3.    Δήλωση του ν. 1599/86 ότι είναι άνεργος
4.    Φωτοτυπία της Κάρτας ανεργίας
5.    Φωτοτυπία πτυχίου
6.    Φωτοτυπία ταυτότητας
7.    Αναγνώριση από ΔΙΚΑΤΣΑ για όσους έχουν πτυχίο από την αλλοδαπή

Η επιλογή γίνεται σύμφωνα με τα αντικειμενικά κριτήρια μοριοδότησης που προβλέπει το οργανωτικό πλαίσιο Π.Μ.Α. της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Οι πίνακες θα αναρτηθούν στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.


                                                  Η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

                                                        
                                                        Ερασμία Λούσπα

Διαβάστηκε 5222 φορές