Η γιορτή του βόλλεϋ στην πόλη των Γιαννιτσών

Ζωντάνια και χρώμα στον πεζόδρομο Γιαννιτσών το πρωί του Σαββάτου 5/5, καθώς 250 κορίτσια και αγόρια που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά "Παίξε βόλλευ στον Πεζόδρομο", δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα όμορφο σκηνικό.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από το  Δήμο Πέλλας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων 2ης Ανθοέκθεσης , σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Πετοσφαίρισης Μίλωνα Γιαννιτσών.

Στους αγώνες παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος που δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών πετοσφαίρισης Μακεδονίας, κ.Χάρης Πορτοκαλίδης, ο Διευθυντής Π.Ε. Ν.Πέλλας, κ. Δημήτρης Αδαμίδης, Διευθυντές και καθηγητές Φυσικής αγωγής των Δημοτικών σχολείων των Γιαννιτσών, καθώς και πλήθος γονέων που παρακολούθησαν τα παιχνίδια.

Συμμετείχαν ομάδες από όλα τα δημοτικά σχολεία των Γιαννιτσών, του Ν. Μυλοτόπου, της Κρύας Βρύσης, της Ν.Πέλλας, 8 ομάδες από την Ακαδημία Κρύας Βρύσης "Διγενής Ακρίτας", με τον προπονητή Πέτρο Σεραϊδη και 6 ομάδες από τον Αριστοτέλη Σκύδρας, με τους προπονητές Άκη Αντωνιάδη και Μιχάλη Ζαμαντζά.

Τις διαιτησίες ανέλαβαν οι αθλήτριες του Α.Ο.Π. Μίλωνα Γιαννιτσών, Μαρία Πασιούδη , Σοφία Ζαβλάρη, Πένυ Τσακάλου , Πόπη Γιαβάση , Μαρία Πετροπούλου, καθώς και οι αθλήτριες της Ακαδημίας  Κρύας Βρύσης "Διγενής Ακρίτας", Δανάη Ανθομελίδου, Αναστασία Σιδηροπούλου, Ελένη Μελετιάδου, Σαβίνα Τελίδου, Μαντώ Σεραϊδου και Μαρία Ακριτίδου.

Οι υπεύθυνοι του τουρνουά Δώρα Συλλέκτη, Φωτεινή Καφετζάκη, Μαρία Πασσαλή, Μάκης Παντακίδης και Δημήτρης Χατζηαντωνίου δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των γονέων και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά!

Διαβάστηκε 6677 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η γιορτή της Μητέρας Εγκαίνια Ανθοέκθεσης »