Αγώνας καλαθοσφαίρισης με βετεράνους της εθνικής ομάδας

Τρίποντα Κοινωνικής Αλληλεγγύης από το Δήμο Πέλλας!

Ο Δήμος Πέλλας θα διοργανώσει  φιλικό αγώνα μεταξύ των βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, με καλαθοσφαιριστές όλων των συλλόγων του Δήμου Πέλλας, για φιλανθρωπικό σκοπό.
     Την ομάδα βετεράνων καλαθοσφαιριστών αποτελούν,ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος Γιώργος Σιγάλας, ο πρώην διεθνής μας φόργουορντ  Νάσος Γαλακτερός, οι πρώην διεθνής  μας πλει μεικερ Νίκος Μπουντούρης και Άγγελος Κορωνιός, ο Χρήστος Χριστοδούλου, ο Νίκος Σιούτης, ο Βασίλης Ντάκουλας, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, ο Γιώργος Μπαλογιάννης, ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος, ο Γιώργος Μασλαρινός, ο Νίκος Κούβελας, ο Κουντουράκης Χρήστος, και ο  πρώην διεθνής μας σέντερ Ευθύμης Ρετζιάς.
      Η ομάδα του Δήμου Πέλλας, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες μαζί με το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης, αποτελείται από παίκτες που  προτείνουν όλοι οι σύλλογοι του Δήμου Πέλλας: ΓΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, ΓΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ ΠΕΛΛΑΣ, ΑΕΚ ΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ και ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.
 Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών "Έλλη Μυστακίδου", το Σάββατο 9 Ιουνίου ώρα 7.00 μμ.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, στη 13.00 μμ  θα πραγματοποιηθεί τουρνουά μίνι μπάσκετ και διαγωνισμοί για παιδιά, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, στο οποίο θα παραβρεθούν οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές.
      Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και τα χρήματα θα δοθούν στο γεύμα αγάπης του ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών και στο εκκλησιαστικό ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης "Παναγία  η Οδηγήτρια".
       Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Πέλλας , Κυριάκος Παντελίδης, ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκριση τους υπεύθυνους των συλλόγων του Δήμου, Κώστα Ντουβαλέτη από τον ΓΑΣ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ , Γιάννη Κασιμίδη από τον ΓΑΣ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, Θεολόγη Σερέτη από τον ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ ΠΕΛΛΑΣ, Μάκη Καρύπη από την ΑΕΚ ΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ, και Νίκο Σπόντη από τους ΙΚΑΡΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συμμετέχουν στην οργανωτική και στην οικονομική επιτροπή της διοργάνωσης. Επίσης  ευχαριστεί θερμά το ουζερί ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ, για την προσφορά γεύματος στους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές και όλους τους ιδιώτες και επιχειρηματίες που προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Πέλλα τηλεόραση, το ράδιο Πέλλα, και οι εφημερίδες Γιαννιτσά και Πρωινή του Ν.Πέλλας.


 Προπώληση εισιτηρίων : FITNESS CENTER, PERFECT FITNESS CLUB, GOODY΄S, ουζερί ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ, CAFÉ ΕΠΟΧΕΣ, καφέ "Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ" στο παλιό ρολόϊ, πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΗΣ.
Τα εισιτήρια του αγώνα είναι ειδικού τύπου, ώστε να μπορούν, όσοι επιθυμούν, να πάρουν τα αυτόγραφα των ινδαλμάτων τους!
Καλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στη διοργάνωση, να επικοινωνούν με το  γραφείο αθλητισμού Δήμου Πέλλας , τηλ 2382 3 50809, υπεύθυνη Δώρα Συλλέκτη.
Προσοχή : Δεν θα σταλούν προσκλήσεις. Δεν υπάρχουν αριθμημένες θέσεις. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων παρακαλούνται να προσέλθουν στο γυμναστήριο μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Basket

Διαβάστηκε 5744 φορές