Διακήρυξη ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για τη μεταφορά μαθητών σχολικού έτους 2012-2013

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού
για τη μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
Δήμου Πέλλας για το σχολικό έτος 2012-2013

Γιαννιτσά 7 Αυγούστου 2012

Aριθ. Πρωτ. : 50093

 

Ο Δήμαρχος Πέλλας

      Προκηρύσσει ανοικτό διεθνή διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για τη μεταφορά των μαθητών που φοιτούν στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και στα ειδικά σχολεία του Δήμου Πέλλας για το σχολικό έτος 2012-2013, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη προσφορά ανά δρομολόγιο, όπως περιγράφονται αναλυτικά στο Παράρτημα Α της διακήρυξης.
      Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 215.661,86 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και θα καλυφθεί από ειδικές πιστώσεις των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.) των πρωτοβάθμιων Ο.Τ.Α.
      Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών) στα Γιαννιτσά, στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Πέλλας, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού.
      Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό υποβάλλοντας προσφορά για ένα ή περισσότερα δρομολόγια του Παραρτήματος Α της διακήρυξης.
      Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό 3% επί της προϋπολογισθείσας δαπάνης μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., για το μέρος των δρομολογίων που αφορά η προσφορά και εκδίδεται από οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα ή άλλο νομικό πρόσωπο που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα ή στη χώρα εγκατάστασης του διαγωνιζόμενου.
      Η διακήρυξη υποβλήθηκε για δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αριθμός εσωτερικής αναφοράς 2012-110976).
      Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν αντίγραφο της διακήρυξης και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Οικονομική Υπηρεσία (Γραφείο Προμηθειών) του Δήμου Πέλλας (Πληρ. : Μήντος Χρήστος & Σπουρτούδη Ιωάννα, τηλ. : 23823-50833 & 50851, fax : 23820-25240, e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.   & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ).

 

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

Διαβάστηκε 4417 φορές