Διακήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού προμήθειας καυσίμων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ              
Γιαννιτσά 12 Ιουνίου 2013
Aριθ. Πρωτ. : 35883

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Πέλλας και των νομικών του προσώπων για το χρονικό διάστημα από 1-7-2013 μέχρι 30-6-2014

Ο Δήμαρχος Πέλλας

διακηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Πέλλας και των νομικών του προσώπων για το χρονικό διάστημα από 1-7-2013 μέχρι 30-6-2014, με κριτήριο κατακύρωσης :
α) για τα υγρά καύσιμα, το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στη μέση τιμή λιανικής πώλησης χωρίς Φ.Π.Α., για κάθε είδος καυσίμου κατά την ημέρα παράδοσης, όπως διαμορφώνεται κάθε φορά από την υπηρεσία της Δ/νσης Εμπορίου Ν. Πέλλας,
β) για τα λιπαντικά, τη χαμηλότερη τιμή μονάδος σε ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. για κάθε είδος λιπαντικού, όπως αναγράφονται αναλυτικά στην αριθ. 9/2013 μελέτη της προμήθειας.
      Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 1.564.141,80 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και θα καλυφθεί από ίδιους πόρους των φορέων.
      Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών) στα Γιαννιτσά, στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Πέλλας, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών.
      Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό εκδίδεται υπέρ του Δήμου Πέλλας, ορίζεται σε ποσοστό 5% επί της συνολικής αξίας συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. του ενδεικτικού προϋπολογισμού των ειδών της υποβληθείσης προσφοράς και εκδίδεται από οποιαδήποτε αναγνωρισμένη τράπεζα, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή το Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.
      Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό υποβάλλοντας προσφορά για το σύνολο των ειδών μίας ή και περισσότερων δημοτικών ενοτήτων (ομάδων).
      Η διακήρυξη του διαγωνισμού έχει υποβληθεί με ηλεκτρονικά μέσα στην Υπηρεσία Επίσημων Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης την 11-6-2013 (αριθμός εσωτερικής αναφοράς 2013-078384).  
      Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν αντίγραφο της αναλυτικής διακήρυξης και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας (http://www.giannitsa.gr) καθώς επίσης και οποιαδήποτε σχετική πληροφορία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το γραφείο προμηθειών του Δήμου Πέλλας (πληροφ. : Μήντος Χρήστος, τηλ. : 23823-50833, fax : 23820-25240, e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ).


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

Διαβάστηκε 5516 φορές