**ΝΕΟ Πρόχειρος διαγωνισμός προμήθειας ειδών καθαριότητας για τα δημοτικά σχολεία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ                 
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ
Aρ.Μελέτης:2/2013
Γιαννιτσά 25/7/2013
Αρ.Πρωτ. 379

** Σημείωση: στις 6/8/2013 έγινε ορθή επανάληψη της μελέτης και της διακήρυξης, παρακαλούμε κατεβάστε την εκ νέου.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

πρόχειρου διαγωνισμού
για την προμήθεια ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  του Δήμου Πέλλας.


O  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου Πέλλας  για το σχ.έτος 2013-14 με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή συνολικά για όλα τα είδη και τις ποσότητες, όπως αναγράφονται στην αριθ. 2/2013 μελέτη της προμήθειας.
     Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 62.340,76 € και θα καλυφθεί από ίδιους πόρους.
     Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Tρίτη 20/8/2013 και ώρα 13:00 π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών) στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Πέλλας, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού.
    Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όλοι οι αναγνωρισμένοι προμηθευτές, ενώσεις προμηθευτών, νομικά πρόσωπα καθώς και συνεταιρισμοί που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα αναφορικά με το αντικείμενο της προμήθειας είτε αυτοπροσώπως είτε δια των νομίμως εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους, οι οποίοι θα υποβάλλουν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά εκπροσώπησης.
     Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό 5% επί της συνολικής αξίας του ενδεικτικού προϋπολογισμού των υπό προμήθεια ειδών και μόνο αυτών της υποβληθείσης προσφοράς (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) και εκδίδεται από οποιαδήποτε αναγνωρισμένη τράπεζα, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Kάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό υποβάλλοντας προσφορές για το σύνολο των ειδών μιάς ή και περισσοτέρων δημοτικών ενοτήτων(ομάδων).
     Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν αντίγραφο της αναλυτικής διακήρυξης και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πέλλας (πληρ.κ.Ντάκα Αφροδίτη τηλ : 23823-50855 -Fax 23820-29033 Εmail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΑΚΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Διαβάστηκε 3855 φορές