Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών στο Δημαρχείο Πέλλας

 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών  στο Δημαρχείο Πέλλας

Περισσότεροι από 100 αγρότες, που τις τελευταίες μέρες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους στα μπλοκα της περιοχής κατέκλυσαν χθες τον αύλειο χώρου του Δημαρχείου Πέλλας.

Οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες συνομίλησαν με το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και του  εξέθεσαν το σύνολο των ζητημάτων που τους απασχολεί ,από το θέμα της φορολογίας  και το κόστος παραγωγής μέχρι τη ρύθμιση των χρεών.

 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών  στο Δημαρχείο Πέλλας

Από την πλευρά του ο δήμαρχος απευθυνόμενος προς το σύνολο των συγκεντρωμένων,  δήλωσε τη συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών και τους διαβεβαίωσε ότι η δημοτική αρχή στηρίζει έμπρακτα τα δίκαια αιτήματα των αγροτών. Για το λόγο  αυτό δεσμεύτηκε ότι με πρωτοβουλία του Δήμου σχεδιάζεται ήδη ενημερωτική ημερίδα για το θέμα της φορολογίας και της τήρησης βιβλίων, προκειμένου να ενημερωθούν εκτενώς οι αγρότες για το νέο καθεστώς φορολόγησής τους.

Παράλληλα ενημέρωσε ότι και με την ιδιότητα του ως μέλος ο ίδιος του Δ.Σ. της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, θα προτείνει στο διοικητικό συμβούλιο να στηριχθούν ομόφωνα τα αιτήματα  των αγροτών και προγραμματιστεί συνάντηση όλων των δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας και αντιπροσωπείας αγροτών με τους αρμόδιους υπουργούς.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 4196 φορές