Ούτε η βροχή σταμάτησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Γιαννιτσά

Σε μια γιορτινή και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και υπό τους ήχους των παιδιών της Φιλαρμονικής Πέλλας, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Γιαννιτσά. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου και αγκάλιασε την εκδήλωση. Δεκάδες παιδιά έσπευσαν να φωτογραφηθούν με το άρμα του Αϊ- Βασίλη, ενώ αρκετοί ήταν οι συνδημότες μας που αψηφώντας την έντονη βροχή έφεραν γάλα εβαπορέ ενισχύοντας το δέντρο της Αγάπης που είχε στηθεί δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος ευχαρίστησε τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά με υγεία και αλληλεγγύη.

Με το σύνθημα ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ και με την πολύτιμη συμβολή του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών για δεύτερη συνεχή χρονιά μεγαλώνουμε το δέντρο της Αγάπης και στεκόμαστε αλληλέγγυοι δίπλα σε όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη, δήλωσε ο Δήμαρχος και ανανέωσε το ραντεβού με μικρούς και μεγάλους για την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στα εγκαίνια της Παραμυθούπολης.

Να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για χθες, θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Παραμυθούπολης.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 5717 φορές