Ξεκινούν οι παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών

Υπεγράφη την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 σύμβαση ανάμεσα στο Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρίας ΟΡ.ΜΙ. Α.Τ.Ε για το έργο "Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών".

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης στο πλαίσιο του προγράμματος "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ".

Η δαπάνη του έργου ανέρχεται στα 216.300,72 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι εργασίες που προβλέπονται είναι, η εφαρμογή αρχιτεκτονικού σχεδιασμού των όψεων και η κατασκευή μονωτικού κελύφους του σχολείου, καθώς και η ενεργειακή αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσής του.

"Ο Δήμος Πέλλας έχοντας ως προτεραιότητα την λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων και το περιβάλλον στο οποίο ζουν καθημερινά τα παιδιά μας, φροντίζει διαρκώς με μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις να είναι τα σχολεία στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εκτός από τη διαρκή συντήρηση προσπαθούμε με προτάσεις που καταθέτουμε σε χρηματοδοτικά προγράμματα να βελτιώσουμε ενεργειακά τα σχολεία και να δημιουργήσουμε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον για τους μαθητές" σημείωσε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Από το Γραφείο Τύπου


Διαβάστηκε 3931 φορές