Ο Δήμαρχος Πέλλας στους αγιασμούς των σχολείων

Σε σχολεία του Δήμου Πέλλας παραβρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Στάμκος για τον καθιερωμένο αγιασμό. Συγκεκριμένα, παρέστη στο 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών, στο 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, στο συγκρότημα του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, στο 4o δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών και στο δημοτικό σχολείο Μελισσίου, στο οποίο τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και τους διαβεβαίωσε, ότι η δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται δίπλα τους προκειμένου να αντιμετωπίζουν σε συνεργασία όποια προβλήματα προκύπτουν.

Ενθουσιώδης ήταν η ατμόσφαιρα στο 4o δημοτικό, όταν ο Δήμαρχος «παρέδωσε» σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ένα πλήρως ανακαινισμένο σχολείο. «Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για το πρόβλημα της στέγης και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με την συνεργασία αιρετών, υπάλληλων, γονέων και εκπαιδευτικών καταφέραμε να αντικαταστήσουμε την στέγη και να δώσουμε άμεσα οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα του σχολείου. Είμαστε ευτυχείς γιατί σήμερα έχουμε ένα καινούργιο σχολείο» δήλωσε Δήμαρχος στο χαιρετισμό του.

Εκπροσωπώντας τη δημοτική αρχή, πρόεδροι των σχολικών επιτροπών αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της διοίκησης παραβρέθηκαν στην τελετή του αγιασμού και σε άλλα σχολεία του Δήμου Πέλλας.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 4184 φορές