Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της 5ης Παραμυθούπολης στα Γιαννιτσά

- Το πρόγραμμα μέχρι και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις στην 5η Παραμυθούπολη, που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, ο δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.. Η 5η Παραμυθούπολη θα λειτουργεί μέχρι και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016.

Το πρόγραμμα, αναλυτικά, μέχρι και την Κυριακή έχει ως εξής:

Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 στις 6.30 μ.μ. οι παιδικές χορωδίες του 11ου δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών μαζί με την χορωδία του Ι. Ν. Αγ Γεωργίου Γιαννιτσών (Διεύθυνση Χορωδιών: Σοφία Ηλιάδου) και την παιδική χορωδία «Conto A tempo» Νάουσας (Δ/ση: Δήμητρα Μητρέντση και Μαρία Πέτκου: πιάνο), τραγουδούν κάλαντα Χριστουγέννων από Ανατολή και Δύση. Στις 7.30 μ.μ. η Παιδική Διασχολική Χορωδία Γιαννιτσών τραγουδάει «Κάλαντα και ευχές» στον πεζόδρομο στην Παραμυθούπολη. Διεύθυνση Χορωδιών: Αντώνης Παπαδόπουλος.

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 στις 6.30 μ.μ. στο Πολύκεντρο στον πεζόδρομο στην Παραμυθούπολη, από την Παιδαγωγική Εταιρεία Ν. Πέλλας διοργανώνεται η αφήγηση του παραμυθιού «Ένα δώρο μέσα από την καρδιά» που είναι μια χριστουγεννιάτικη ιστορία από το Μεξικό. Στις 7.30 μμ στον πεζόδρομο αναβιώνει το έθιμο της Καμήλας από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Δήμου Πέλλας Ανατολικής Ρωμυλίας.

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 στις 5.30 μ.μ., από την Παιδαγωγική Εταιρεία Ν. Πέλλας οργανώνεται θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Τα Χριστούγεννα των Παραμυθιών» από τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου Αραβησσού. Στις 7.30 μ.μ. οι «Μωμόγεροι» θα προσφέρουν ένα πολύ ωραίο θέαμα στον πεζόδρομο (Ποντιακή Καλλιτεχνική Στέγη Πέλλας, Ποντιακή Θεατρική Σκηνή Πιερίας).

Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, στις 11.30 μ.μ., περνάτε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον Κούλη τον Ξωτικούλη.

Στις 2 Ιανουαρίου 2016 στις 8.00 μμ διοργανώνεται μουσική βραδιά από τους «Iluse Them acoustic», με τους: Έλενα Ζημπίδου στο πιάνο και την Έλενα Εμερτζιάδου στη φωνή.

Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016, στις 12.00 το μεσημέρι, «ανεβαίνει» η θεατρική παράσταση «Η Μαγία των Χριστουγέννων» από τα Ανεμοσκορπίσματα.

Καθημερινά, όποιος το επιθυμεί θα μπορεί να αφήνει ρούχα, φάρμακα και παιχνίδια στο σπιτάκι της «Αλληλεγγύης».

Η 5η Παραμυθούπολη λειτουργεί στον πεζόδρομο Γιαννιτσών από τις 10.00 π.μ. έως 10.00 μ.μ.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 3263 φορές