Εγκαίνια 6ης ανθοέκθεσης στο Δήμο Πέλλας

Με την παρουσία εκατοντάδων δημοτών άνοιξαν την Παρασκευή 06 Μαΐου οι πύλες της 6ης ανθοέκθεσης, του αγαπημένου θεσμού που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Η κορυφαία περιβαλλοντική εκδήλωση ξεκίνησε και φέτος στο χώρο του Πολύκεντρου στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος στο χαιρετισμό του αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τους εκθέτες και παραγωγούς που πλαισιώνουν την ανθοέκθεση και όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωσή της.

Την τελετή εγκαινίων ευλόγησε ο π. Νεκτάριος Ταρασίδης και τίμησαν με την παρουσία τους αντιδήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων ,δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Μαρία Ζωγράφου- Τσιαντάκη, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Πέλλας κ. Πέτρος Περδικάτσης, ο πρώην βουλευτής κ. Διονύσης Σταμενίτης, ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πέλλας κ. Κων/νος Κούγκας, ο διευθυντής της διεύθυνσης αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής κ. Τρύφων Τσιαντάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Κ.Δ.Α.Π.μ.Ε.Α. κ. Χρήστος Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. καθώς και πλήθος κόσμου, ενώ στο πλαίσιο των εγκαινίων το κοινό είχε τη δυνατότητα να απολαύσει σε ‘’Ήχο έντεχνο’ ’μια ξεχωριστή συναυλία.

Η 6η ανθοέκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 έως τις 23.00 μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου, με παράλληλες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 3190 φορές