Μίνι βόλεϊ στον πεζόδρομο Γιαννιτσών

Το χαμόγελο των παιδιών και η ζωντάνια, που δίνει ο αθλητισμός, έδεσαν απόλυτα με τα χρώματα και τα αρώματα της 6ης Ανθοέκθεσης του δήμου Πέλλας, δημιουργώντας μια ξεχωριστή μαγεία το πρωινό της Κυριακής 16/05/2016.

Πάνω από 100 κορίτσια ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά  «Παίζω βόλεϊ στον Πεζόδρομο», δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα όμορφο σκηνικό και ξαφνιάζοντας ευχάριστα όσους επέλεξαν το πεζόδρομο Γιαννιτσών για τη πρωινή τους βόλτα. 

Τα παιδιά σε ομάδες των 3 ατόμων, έπαιξαν βόλεϊ και φωτογραφήθηκαν με τις συμπαίκτριες τους. Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Πετοσφαίρισης Μίλωνα Γιαννιτσών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 6ης Ανθοέκθεσης του δήμου Πέλλας.

Στους αγώνες  παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος,  ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Μιχάλης Παναγιωτίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Παναγιώτης Κερασόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Βαλνάρης  και Γιάννης Γυριχίδης.

Υπεύθυνες ήταν οι προπονήτριες του ΑΟΠ Μίλωνα,  Μαρία Πασσαλή και  Φωτεινή Καφετζάκη ενώ διαιτησίες ανέλαβαν οι Άννα Παμπόρη, Ζωή Καρτσούλη,  Στέλλα Πασσαλή,  Στέλλα Κουτσούδη, Δάφνη Μπάτσιου, Νικολέττα Παπαδοπούλου και Ελίζα Κώστα.

Τα μπλουζάκια προσέφεραν «το Σερραϊκόν» και η εταιρεία «Γεωργαλά Αφοί Ο.Ε». Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους των καταστημάτων του πεζόδρομου για την κατανόηση και τη συνεργασία.

 Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 2703 φορές