Μήνυμα Προέδρου ΚΕΚΑΠΠΑ για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Εύχομαι από καρδιάς καλή σχολική χρονιά στους μικρούς μας φίλους που θα φιλοξενήσουμε στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Πέλλας, όπως και στους γονείς που μας εμπιστεύονται την ασφάλεια, την κοινωνικοποίηση αλλά και την χαρά της πρώτης μάθησης των παιδιών τους.

Εύχομαι επίσης καλή σχολική χρονιά και στους αφανείς ήρωες, τους νηπιαγωγούς, τους βοηθούς νηπιαγωγών, το προσωπικό καθαριότητας και τους μάγειρες όλων των παιδικών σταθμών καθώς και σε όλους τους διοικητικούς συνεργάτες μου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ενημερώσω τους συνδημότες μας πως για πρώτη χρονιά μετά από οχτώ (8) περίπου χρόνια, θα λειτουργήσουν στον παιδικό σταθμό του Νέου Μυλοτόπου δυο καινούργιες αίθουσες (Κουζίνα - αίθουσα ψυχαγωγίας) που έμεναν ανεκμετάλλευτες τόσα χρόνια.

Με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών αντιδημάρχων, και προέδρων και των υπαλλήλων του δήμου Πέλλας, σήμερα τα παιδιά του Νέου Μυλοτόπου και της γύρω περιοχής θα φιλοξενούνται σε ολοκαίνουργιες και πολύ πιο λειτουργικές εγκαταστάσεις.

Επίσης πολύ σημαντικές παρεμβάσεις έγιναν στους παιδικούς σταθμούς του Αγίου Λουκά και των Αμπελιών, βελτιώνοντας την ποιότητα φιλοξενίας και ασφάλειας των μικρών μας φίλων.

Καλή σχολική χρονιά!

Ο Πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α.
Νικόλαος Βαλνάρης

Διαβάστηκε 1969 φορές