Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 7ης Ανθοέκθεσης του Δήμου Πέλλας, στο Πολύκεντρο Γιαννιτσών

Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά την Ανθοέκθεση, η οποία θα διαρκέσει από την Παρασκευή 28 Απριλίου έως και την Κυριακή 7 Μαΐου 2017.

prosklisi anthoekthesi_2017_small

Η Ανθοέκθεση του Δήμου Πέλλας αποτελεί πια έναν θεσμό που καταξιώθηκε και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Έτσι, από την Παρασκευή 28 Απριλίου το πάρκο του Πολύκεντρου, στον πεζόδρομο της πόλης των Γιαννιτσών, θα μετατραπεί σε ένα πολύχρωμο σκηνικό με λουλούδια, φυτά και μυρωδικά, με συνθέσεις και είδη ανθοκομίας, με γλάστρες και διακοσμητικά, που θα αναδύει το άρωμα της Άνοιξης.

Στην 7η Ανθοέκθεση συμμετέχουν επαγγελματίες και παραγωγοί από το Δήμο Πέλλας και την ευρύτερη περιοχή εκθέτοντας μεγάλη ποικιλία από λουλούδια, καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά, συνθέσεις με είδη ανθοκομίας και διακοσμητικά.

Καθημερινά οι επισκέπτες από τις 10.00 το πρωί μέχρι στις 11.00 το βράδυ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να προμηθευτούν λουλούδια και φυτά σε μία απίστευτη ποικιλία σχεδίων και εκθεμάτων.

Για τους μαθητές
Φέτος η επίσκεψη των μαθητών, που επιθυμούν να απολαύσουν ένα πολύχρωμο ανοιξιάτικο σκηνικό από λουλούδια, φυτά, ανθοσυνθέσεις και διακοσμητικά είδη κήπου στο πάρκο του Πολύκεντρου, στον πεζόδρομο της πόλης των Γιαννιτσών, είναι ελεύθερη χωρίς ραντεβού, εκτός από την Τρίτη 2 Μαΐου και την Παρασκευή 5 Μαΐου, οπότε και θα πραγματοποιηθούν παράλληλες ενημερωτικές δράσεις για την ανακύκλωση. Για τις δύο (2) αυτές μέρες οι υπεύθυνοι των τμημάτων μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα τηλέφωνα: 23823 50805 και 2382084381. Σημειώνεται, ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα εγκαίνια της 7ης Ανθοέκθεσης θα γίνουν από τον δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, την Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 8.00 το βράδυ, στο πάρκο του Πολύκεντρου (πεζόδρομος).

Για ακόμη μια χρονιά η Ανθοέκθεση θα πλαισιωθεί από πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα εκδηλώσεων της 7ης Ανθοέκθεσης.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 1771 φορές