Ασφαλτοστρώσεις στο δήμο Πέλλας

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο δήμο Πέλλας. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε μεγάλο τμήμα εντός του οικισμού της Καρυώτισσας, στο Μελίσσι καθώς και στα Γιαννιτσά όπου έγινε διάνοιξη και ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Καράιτση.

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Κρύας Βρύσης- Ακρολίμνης και σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία για ασφαλτόστρωση καίριων τμημάτων της αγροτικής οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Κύρρου.

Πρόκειται για τμήματα του οδικού δικτύου που είχαν υποστεί φθορές είτε λόγω παλαιότητας είτε από παρεμβάσεις προηγούμενων έργων.

«Η ασφαλτόστρωση οδικών αρτηριών αποτελεί χρόνιο και πάγιο αίτημα όλων των δημοτών. Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες είναι πολλές. Προσπαθούμε να κάνουμε αντικειμενική ιεράρχηση στις παρεμβάσεις, παρόλο που πολλές φορές βρισκόμαστε αντιμέτωποι με υπερβολικές απαιτήσεις και κριτική από δημότες που θεωρούν ότι το δικό τους πρόβλημα είναι το σοβαρότερο. Τα χρόνια προβλήματα δεν επιλύονται βέβαια από την μία μέρα στην άλλη, ωστόσο θεωρώ ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και παρά τις περικοπές πόρων προσπαθούμε να εκτελούμε έργα σημαντικά για την καθημερινότητα των δημοτών, τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και την ασφαλή κίνηση στο οδικό δίκτυο του δήμου. Όσα έργα εκτελούνται θα αντέξουν στο χρόνο γιατί γίνονται με ολοκληρωμένες μελέτες και διαρκή επίβλεψη. Έχουμε πετύχει σημαντική βελτίωση και στοχεύουμε σε ακόμη μεγαλύτερη στο άμεσο μέλλον, ώστε να υλοποιήσουμε σημαντικά τμήματα φθαρμένου οδοστρώματος και να ενισχύσουμε τις υποδομές του δήμου Πέλλας», δήλωσε ο δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 2173 φορές