Πρόσκληση σε συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 30-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
Γραμματεία Επιτροπής Ποιότητας Ζωής                                         
Tηλ: 2382350850                            
Fax: 2382021544                                        
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.                                
Πληρ. Δάφνη Λαφαζάνη                                 

Γιαννιτσά 26-06-2015
Αρ. Πρωτ. 29783

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Καλείστε να προσέλθετε σε δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα –αίθουσα συνεδριάσεων 2ου ορόφου - στις 30 του μήνα Ιουνίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α.87).
1. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος <Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης- Πλήρους Γεύματος>  του Μιχαηλίδη Γεώργιου στην τ.κ Αγίου Λουκά.
2. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος <Κομμωτήριο> της Φιλογλίδου Κυριάκη στην τ.κ Ακρολίμνης.
3. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος <Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Διάθεσης Πρόχειρου Γεύματος> της Πρατάνου Ελένη στην τ.κ Γαλατάδων.
 4. Λήψη απόφασης για την χορήγηση άδειας λειτουργίας  μουσικών οργάνων <ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ> του Χριστάκογλου Απόστολου στην τ.κ Αθύρων.
5. Λήψη απόφασης για την χορήγηση άδειας λειτουργίας  μουσικών οργάνων <Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής & Διάθεσης Πλήρους Γεύματος(ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ)> του Χατζηγρηγορίου Αλέξανδρου στην τ.κ Καρυώτισσας.
6. Λήψη απόφασης για την χορήγηση άδειας λειτουργίας  μουσικών οργάνων <Επιχείρηση προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών. Επιχείρηση Αναψυχής> της Γίτσα Μαριγώς στην τ.κ Λιπαρού.
7. Λήψη απόφασης για την συμπλήρωση της αριθ. 23/2014 αποφ. Ε.Π.Ζ.
8. Έκφραση γνώμης για την αριθ. 8/2015 αποφ. της Δ.Κ Γιαννιτσών.

 

Ο Πρόεδρος
Κων/νος Δεληγιαννίδης

Διαβάστηκε 3814 φορές