Νέος κύκλος μαθημάτων στο ΚΔΒΜ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Πέλλας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία για τρίτο συνεχόμενο εκπαιδευτικό έτος το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πέλλας. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8  και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.
Το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πέλλας  θα δημιουργήσει τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ:
(Eπιλέγετε  μέχρι  2 Προγράμματα)

1) 4.5 Αγγλικά για τον Τουρισμό (Α2) (25 Ώρες).
2) 4.6 Γαλλικά για τον τουρισμό (Α1-Α2) (25 Ώρες).
3) 4.7 Γερμανικά για τον τουρισμό (Α1-Α2) (25 Ώρες).
4) 4.12 Τουρκικά για τον τουρισμό (Α1-Α2) (25 Ώρες).
5) 2.9 Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες (25 Ώρες).
6) 1.8 Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση (25 ώρες)
7) 5.5 Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων (25 ώρες)

Β. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ:
(Επιλέγετε μόνο 1 Πρόγραμμα)

1) 8.13 Νέες εναλλακτικές καλλιέργειες (25 Ώρες).
2) 8.19 Οικιακή μελισσοκομία (25 Ώρες).
3) 8.65 Εργαστήρι χειροτεχνίας (25 Ώρες).

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης δωρεάν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Στους εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώνουν με επιτυχία ένα πρόγραμμα, θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται καθημερινά, από  τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου έως και  την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου,  ώρες 9.30-13.00 στο Γραφείο του ΚΔΒΜ Πέλλας, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, πάνω από το Κέντρο Πληροφόρησης, στον 1 όροφο. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 23820-84384 και στο Ε –mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
Πληροφορίες για τα προγράμματά μας, καθώς και την αίτηση μπορείτε επίσης να αντλήσετε και από την ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας www.giannitsa.gr. (Δελτία Τύπου).

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, στην οποία έχετε δικαίωμα επιλογής μέχρι 2 προγραμμάτων Εθνικής Εμβέλειας και 1 προγράμματος  Τοπικής Εμβέλειας  και η κατάθεση φωτοτυπίας της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου του κάθε ενδιαφερόμενου.
H έναρξη των πρώτων τμημάτων αναμένεται από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά.

 

kdbmkdbm tree

Διαβάστηκε 5980 φορές