Η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα στον PELLA HALF MARATHON

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα που υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό ως ανθυποπλοίαρχος, δήλωσε συμμετοχή στον PELLA HALF MARATHON, όπως επίσης και εβδομήντα (70) στελέχη και μαθητές των στρατιωτικών σχολών Ευελπίδων και Μονίμων Υπαξιωματικών που θα λάβουν μέρος κυρίως στον PELLA HALF MARATHON αλλά και στον αγώνα των 6.000μ.

Συμμετοχές
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές στον PELLA HALF MARATHON και στο Δρόμο των 6.000μ, ενώ αναμένονται άμεσα οι ομαδικές εγγραφές μαθητών από τα δημοτικά σχολεία της περιοχής μας. Υπενθυμίζεται πως μπορούν να λάβουν μέρος η Δ΄ Ε΄και ΣΤ΄ τάξη των δημοτικών σχολείων ενώ τα μικρότερα παιδιά και τα νήπια θα τρέξουν μόνο με συνοδεία ενήλικα. Την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα εγγυάται η Τροχαία Γιαννιτσών σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία Δήμου Πέλλας. Παράλληλα μοτοσικλετιστές και ποδηλάτες από τη Λ.Ε.Φ.Ε.Δ. Ν.Πέλλας και την Ο.Φ.Μ. Καρυώτισσας σε συνεργασία με πολίτες, ενισχύουν τη φύλαξη όλων των διασταυρώσεων και φροντίζουν για την ομαλή ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τα ΜΜΕ του Ν.Πέλλας, για την προβολή της διοργάνωσης

Πληροφορίες:
Δήμοs Πέλλας / Γραφείο Αθλητισμού, τηλ 2382 3 50850-fax 23820 21 544,
www.giannitsa.gr/marathon email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 2192 φορές