Συμμετοχή του Δήμου Πέλλας στο 1ο Ελληνοκινεζικό φόρουμ

Ο δήμος Πέλλας ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει στις εργασίες του 1ου Ελληνοκινεζικού φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 από τις 12:00 – 18:00 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Το φόρουμ αφορά στις «Δημιουργικές Βιομηχανίες» και συνδιοργανώνεται από την « Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων» και την Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και ως στόχο έχει την πολιτιστική και οικονομική συνεργασία μεταξύ των δήμων των δύο χωρών. 

Στην εκδήλωση θα παραστούν περίπου 100 δήμαρχοι και επιχειρηματίες από την Κίνα και θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με Έλληνες Δημάρχους και επιχειρηματίες.

Καλούνται όσοι επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στο δήμο Πέλλας και επιθυμούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και το εταιρικό τους προφίλ, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, στο γραφείο Δημάρχου έως και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. είτε να τηλεφωνούν στο 2382350808 προκειμένου να παραλάβουμε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις εισόδου.

Το κόστος διοργάνωσης καλύπτεται από την Κινεζική Πρεσβεία και το Marathon Foundation ενώ δεν προβλέπεται κόστος για τους συμμετέχοντες.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 2443 φορές