Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 20-03-2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
Γραμματεία Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Γιαννιτσά, 15-03-2017                                                
Tηλ: 2382350857                            
Fax: 2382021544
Αρ. Πρωτ. 9398
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.                                
Πληρ. Δάφνη Λαφαζάνη                                 

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Καλείστε να προσέλθετε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα – αίθουσα συνεδριάσεων 2ου ορόφου - στις 20 του μήνα Μαρτίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α.87).

1. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη άδειας χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατ/μα του Γουλιώτη Θεόδωρου στην τ.κ. Παλαιφύτου <ΚΑΦΕΝΕΙΟ> καθώς και για παράταση ωραρίου.
2. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη άδειας χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατ/μα της Σταυρίδου Ευαγγελίας στην τ.κ.Αθύρων <Ψητοπωλείο – Πιτσαρία χωρίς παρασκευαστήριο> καθώς και για παράταση ωραρίου.
3. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη άδειας χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατ/μα του Χριστάκογλου Απόστολου στην τ.κ. Αθύρων <ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ>.
4. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη άδειας χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατ/μα του Αβανίδη Συμεών στην τ.κ. Μελισσίου <ΚΑΦΕΝΕΙΟ> καθώς και για παράταση ωραρίου.
5. Λήψη απόφασης για την ανανέωση άδειας χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατ/μα του Παπαμήτσου Εμμανουήλ στην τ.κ. Παλαιφύτου <ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ> καθώς και για παράταση ωραρίου.
6. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος <Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Διάθεσης πλήρους γεύματος – ψητοπωλείο> του Γεωργίου Πομπορίδη στην τ.κ. Αθύρων.
7. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος <Κομμωτήριο> της Κοκονά Δήμητρας στην τ.κ. Ν. Πέλλας.
8. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος <Γραφείο Τελετών> του Τσαλίκη Θεόδωρου στην τ.κ. Αραβησσού.
9. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος <Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής & Διάθεσης πρόχειρου Γεύματος (Αναψυκτήριο – Πρατήριο Άρτου )> της Δέσποινας Χελβατζόγλου στην τ.κ. Αραβησσού.
10. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειον. ενδιαφέροντος λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών <Παντοπωλείο> του Δημητρίου Κουρπανίδη στην τ.κ. Αξού.
11. Σχέδιο Κανονισμού Λειτουργίας <Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πέλλας>.

Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Κερασόπουλος

Διαβάστηκε 1985 φορές