Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Πέλλας στην PHILOXENIA

Με κεντρικό σύνθημα το "See you in Pella", ο δήμος Πέλλας συμμετείχε στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Στόχος της συμμετοχής ήταν, η προώθηση της τουριστικής φυσιογνωμίας και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, η ενίσχυση της εξωστρέφειας του δήμου και η προσέλκυση τουριστών.

Με ένα περίπτερο το οποίο ξεχώριζε για την αισθητική και τα σύγχρονης τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα που διέθετε, κέρδισε τις εντυπώσεις και προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες. Εντός του περιπτέρου δόθηκε η δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν εικονικά στο δήμο Πέλλας και να θαυμάσουν τους επισκέψιμους τουριστικούς προορισμούς. Ταυτόχρονα, όλοι αποτύπωναν στο διαδραστικό πίνακα - τοίχο του περιπτέρου τις εντυπώσεις τους και συμμετείχαν στο διαγωνισμό που διοργάνωσε ο δήμος σε συνεργασία με ξενοδοχεία και φορείς της περιοχής. Τα θετικά σχόλια ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και το περίπτερο του δήμου Πέλλας εντυπωσίασε τους διοργανωτές της Philoxenia και θεωρήθηκε ως το καλύτερο της διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στελέχη του δήμου Πέλλας πραγματοποίησαν Β2Β συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού, στους οποίους παρουσιάστηκε η φυσιογνωμία και τα τουριστικά πλεονεκτήματα του δήμου.

Όλοι όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή και εξέφρασαν την επιθυμία τους να επισκεφθούν το δήμο Πέλλας.

"Στο πλαίσιο προβολής και εξωστρέφειας που καλλιεργούμε στο δήμο Πέλλας, ξεκινήσαμε μια συνεργασία με την διοίκηση και τα στελέχη της ΔΕΘ - HELEXPO. Μια ακόμη εκδήλωση έκλεισε με επιτυχία. Μετά την επιτυχημένη συνεργασία μας στην ΔΕΘ τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, συμμετείχαμε στην τουριστική έκθεση Philoxenia και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Φεβρουάριο του 2018 όπου θα συμμετέχουμε για τρίτη χρονιά στην Agrotica. Με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με σκληρή δουλειά, συνέπεια και προγραμματισμό αναδεικνύουμε την Πέλλα ως σημαντικό τουριστικό προορισμό" δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Ο δήμος Πέλλας ευχαριστεί θερμά την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, τα ξενοδοχεία Hotel Αλέξανδρος και Hotel Pella, το Λουδίας Café Restaurant & Catering, την επιχείρηση Ρόδι Ελλάς του ομίλου Κασσίδη, το οινοποιείο του κ. Θωμά Λίγα, την επιχείρηση χειροποίητων πούρων Vamma Del Sol, Αφοί Κωνσταντινίδη και την χαρτοποιία Πέλλας του κ. Γιώργου Βαλνάρη.

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι εξής: Στάππαρτ Α. Ρόμπερτ και Σοφία Αρβανιτοπούλου οι οποίοι κερδίζουν,

Από μια διανυκτέρευση για δύο άτομα στα Γιαννιτσά
(χορηγοί: Ξενοδοχείο Αλέξανδρος & Ξενοδοχείο Πέλλα)

Ένα πλήρες γεύμα στον ποταμό Λουδία
(χορηγός: Λουδίας Café Restaurant & Catering)

Δωρεάν Είσοδο στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στον Αρχαιολογικό Χώρο της Πέλλας.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 2014 φορές