Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προληπτική απολύμανση σε ΚΑΠΗ, Παιδικούς Σταθμούς και Σχολεία του Δήμου Πέλλας

Προληπτική απολύμανση θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα κέντρα ανοιχτής προστασίας ηλικιωμένων του Δήμου Πέλλας (ΚΑΠΗ) την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 και θα ακολουθήσει στους Παιδικούς Σταθμούς και σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Με ψυχραιμία και υπευθυνότητα λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα σε σχέση με την έξαρση των κρουσμάτων του κορωναϊού και αναθέτουμε σε ειδικούς την απολύμανση όλων των ΚΑΠΗ για προληπτικούς λόγους, διότι  ως επί το πλείστον στους χώρους αυτούς συγκεντρώνονται ηλικιακά ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.  Επιπλέον,  έχουμε ενισχύσει τις σχολικές μονάδες και τους παιδικούς σταθμούς με ποσότητες υλικών όπως αντισηπτικά, χλωρίνη, χειροπετσέτες μια χρήσης κ.α..

Να σημειωθεί ότι στο δήμο μας δεν έχει διαγνωσθεί κρούσμα του κορωναϊού.

Συνιστούμε σε όλους τους δημότες ψυχραιμία, τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ και σας υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση εμφάνισης ύποπτων συμπτωμάτων σε συνδυασμό με ταξιδιωτικό ιστορικό σε πληττόμενη περιοχή συστήνεται η άμεση επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στο τηλέφωνο: 210.52.12.054. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα του  ΕΟΔΥ.

https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19

Από το Γραφείο τύπου

Διαβάστηκε 1526 φορές