Δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου στον Πλατανότοπο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ                                                                     
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
Γιαννιτσά, 27 Μαρτίου 2015
Αριθ. Πρωτ. : 13209


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Πέλλας

προκηρύσσει φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου, που βρίσκεται εντός του δημοτικού αθλητικού κέντρου στην περιοχή «Πλατανότοπος – Τσιναρλί» Γιαννιτσών.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα Γιαννιτσών (δημαρχείο) ενώπιον της επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου Πέλλας την Τετάρτη 8 Απριλίου 2015 και ώρα από 10:00 π.μ. μέχρι 10:30 π.μ.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί οι δημότες κάτοικοι του Δήμου Πέλλας. Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί κάποιος ενδιαφερόμενος, η δημοπρασία θα επαναληφθεί την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα. Στην περίπτωση αυτή δεκτοί στη δημοπρασία γίνονται οι δημότες του Δήμου Πέλλας.

Ο τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται να παρουσιάσει αξιόχρεο εγγυητή, ο οποίος θα υπογράψει τα πρακτικά της δημοπρασίας καθιστάμενος αλληλεγγύως και εις ολόκληρο υπεύθυνος μετά του μισθωτού για την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία θα πρέπει να προσκομίσει ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής τα παρακάτω :
1) Υπεύθυνη δήλωση ότι έλαβε γνώση των όρων της διακήρυξης και των υποχρεώσεων που απορρέουν από την διακήρυξη.
2) Απόσπασμα ποινικού μητρώου από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχει καταδικαστεί για κάποιο από τα αδικήματα που αναφέρονται στο άρθρο 2 παρ. (α) του Π.Δ. 180/79.
3) Φορολογική ενημερότητα του ίδιου και του εγγυητή του.
4) Δημοτική ενημερότητα για χρέη προς τον Δήμο Πέλλας του ίδιου και του εγγυητή του.
5) Εγγυητική επιστολή συμμετοχής από οποιαδήποτε αναγνωρισμένη τράπεζα ή το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, η οποία ορίζεται στο ποσό των εκατόν σαράντα τέσσερα ευρώ (144,00 €) δηλαδή σε ποσοστό δέκα τοις εκατό (10%) επί του συνολικού ετήσιου μισθώματος, όπως υπολογίζεται σύμφωνα με το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς που ορίζεται στο άρθρο 1 της διακήρυξης.

Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των εκατόν είκοσι ευρώ (120,00 €). Επιπλέον ορίζεται ότι κάθε προσφορά για να γίνει αποδεκτή θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη τουλάχιστον κατά ένα ευρώ (1,00 €).
Η χρονική διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται σε τέσσερα (4) χρόνια.

Για τους λεπτομερείς όρους της δημοπρασίας καθώς και για κάθε άλλη σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τμήμα εσόδων και δημοτικής περιουσίας του Δήμου Πέλλας (πληροφ. : Μήντος Χρήστος, τηλ. : 23823-50831, fax : 2382025240, e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

Διαβάστηκε 3116 φορές