Δημοπράτηση καταστήματος του 2ου Δημοτικού Σχολείου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ      
ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ  
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
Αριθ. Πρωτ. : 43840
Γιαννιτσά, 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Ο Δήμαρχος Πέλλας

προκηρύσσει φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του Νο 3 καταστήματος του 2ου δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα Γιαννιτσών (δημαρχείο) ενώπιον της επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου Πέλλας την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 και ώρα από 10:00 π.μ. μέχρι 10:30 π.μ.

Ο τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται να παρουσιάσει αξιόπιστο εγγυητή, ο οποίος θα υπογράψει τα πρακτικά της δημοπρασίας, ευθυνόμενος αλληλέγγυα και εξ’ ολοκλήρου μαζί με τον πλειοδότη για την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης.

Στη δημοπρασία μπορούν να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα προσκομίζοντας ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής δημοπρασίας τα παρακάτω δικαιολογητικά :
1) Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας αν πρόκειται για φυσικό πρόσωπο ή καταστατικού μαζί με πρακτικό Δ.Σ. για την εκπροσώπηση στη δημοπρασία και φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας του νόμιμου εκπροσώπου του αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.
2) Υπεύθυνη δήλωση ότι έλαβε γνώση όλων των όρων της διακήρυξης, τους οποίους αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα.
3) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει αποκλειστεί από διαγωνισμούς του δημοσίου.
4) Υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα υποδεικνύεται ο εγγυητής του διαγωνιζόμενου με τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς του και τον αριθμό φορολογικού του μητρώου.
5) Αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας του διαγωνιζόμενου και του εγγυητή του, το οποίο θα βρίσκεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία διεξαγωγής της δημοπρασίας.
6) Αποδεικτικό δημοτικής ενημερότητας του διαγωνιζόμενου και του εγγυητή του, το οποίο θα βρίσκεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία διεξαγωγής της δημοπρασίας.
7) Αποδεικτικό ασφαλιστικής ενημερότητας του διαγωνιζόμενου εφόσον υπάρχει, το οποίο θα βρίσκεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία διεξαγωγής της δημοπρασίας.
8) Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης τουλάχιστον του τελευταίου τριμήνου αν πρόκειται για φυσικό πρόσωπο.
9) Πιστοποιητικό του οικείου επιμελητηρίου έκδοσης τουλάχιστον του τελευταίου τριμήνου, με το οποίο θα πιστοποιείται η εγγραφή τους σε αυτό, αν πρόκειται για επιτηδευματία φυσικό ή νομικό πρόσωπο.
10) Πιστοποιητικό αρμόδιας δικαστικής ή διοικητικής αρχής, από το οποίο να προκύπτει ότι δεν τελούν υπό πτώχευση, εκκαθάριση, αναγκαστική διαχείριση, πτωχευτικό συμβιβασμό, ή άλλη ανάλογη κατάσταση και επίσης ότι δεν τελούν υπό διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση ή έκδοσης απόφασης αναγκαστικής εκκαθάρισης ή αναγκαστικής διαχείρισης ή πτωχευτικού συμβιβασμού ή υπό άλλη ανάλογη διαδικασία, αν πρόκειται για επιτηδευματία φυσικό ή νομικό πρόσωπο.
11) Εγγυητική επιστολή συμμετοχής από οποιαδήποτε αναγνωρισμένη τράπεζα ή το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, η οποία ορίζεται στο ποσό των εκατόν είκοσι ευρώ (120,00 €), δηλαδή ποσοστό δέκα τοις εκατό (10%) επί του συνολικού ετήσιου μισθώματος, όπως υπολογίζεται σύμφωνα με το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς.

Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς μηνιαίου μισθώματος ορίζεται στο ποσό των εκατό ευρώ (100,00 €). Επιπλέον ορίζεται ότι κάθε προσφορά για να γίνει αποδεκτή θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη τουλάχιστον κατά δέκα ευρώ (10,00 €).

Η χρονική διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται σε πέντε (5) χρόνια από την υπογραφή του οικείου συμφωνητικού χωρίς να υπάρχει δυνατότητα επιπλέον παράτασης για κανένα λόγο.

Για τους όρους της δημοπρασίας καθώς και για κάθε άλλη σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τμήμα εσόδων και δημοτικής περιουσίας του Δήμου Πέλλας (πληροφ. : Μήντος Χρήστος, τηλ. : 23823-50831, fax : 23820-25240, e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ).

Ο Δήμαρχος

Γρηγόριος Στάμκος


Διαβάστηκε 2966 φορές