Kέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης,
Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής
Δήμου Πέλλας
Ταχ. Δ/νση: Κολοκοτρώνη 18

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΟΙΚΗΜΑΤΟΣ

O Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Πέλλας προκηρύσσει δημοπρασία για τη μίσθωση οικήματος που θα χρησιμοποιηθεί για την στέγαση του B΄παιδικού σταθμού Γιαννιτσών.
Το προς μίσθωση ακίνητο πρέπει:
• να βρίσκεται εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλη των Γιαννιτσών .
• θα πρέπει να πληρεί τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές του άρθρου 3 και κατασκευαστικές διατάξεις του άρθρου 4, Π.Δ.99/2017 (ΦΕΚ141/Τ.Α’/2017) και των όρων της αριθμ. πρωτ. 1405/1-7-2019 Επαναληπτικής Διακήρυξης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Μίσθωσης Ακινήτου για τη Στέγαση του Β' Παιδικού Σταθμού.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει εντός προθεσμίας (20) είκοσι ημερών από της δημοσιεύσεως - τοιχοκολλήσεως της παρούσας διακήρυξης να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
Οι προσφορές αποστέλλονται στην αρμόδια διοικητική υπηρεσία, στη δ/νση που αναφέρεται παρακάτω, και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή, η οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσόμενης σχετικής εκθέσεως.
Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου τινός αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.
Πληροφορίες για την δημοπρασία παρέχονται Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8π.μ. – 2μ.μ. Τηλέφωνο 2382022503.
Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση μέχρι και την προηγούμενη της καταληκτικής ημερομηνίας.

O Πρόεδρος του ΚΕΚΑΠΠΑ Δήμου Πέλλας
Νικόλαος Σκορδής

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Διαγωνισμοί - Διακηρύξεις
Σελίδα 1 από 2