Ασφαλτόστρωση οδών και τμημάτων στην Δ.Ε. Κρύας Βρύσης

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 18  Ιουνίου 2013 η  αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος  στην πόλη της Κρύας Βρύσης , που συνεχίστηκε για δεύτερη χρονιά. Οι  ασφαλτοστρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλη την έκταση της πόλης, σε δρόμους που είχαν να συντηρηθούν για πάρα πολλά χρόνια.

Ασφαλτόστρωση οδών και τμημάτων στην Δ.Ε. Κρύας Βρύσης

Ειδικότερα τις τελευταίες δύο εβδομάδες ασφαλτοστρώθηκαν  οδοί και τμήματα οδών που αποτελούσαν  μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα για την καθημερινότητα των δημοτών.

Συγκεκριμένα, έχουν ασφαλτοστρωθεί οι οδοί Κωνσταντινουπόλεως, Βασ. Γεωργίου, Μ. Αλεξάνδρου, Βασ. Γεωργίου με Παπαναστασίου, Σαγγαρίου, Σαρανταπόρου, Μιαούλη με Βενιζέλου, Καπ. Άγρα, Βορείου Ηπείρου, Β. Ηπείρου με Μ. Αλεξάνδρου, Μαρτίου με Ι. Μεταξά, Θερμοπυλών με Αθηνάς, Ξενοφώντος, Θερμοπυλών με Ανθέων, Β. Ηπείρου με Ανθέων, Σωκράτους, Ανθέων με Σωκράτους, Αθηνάς  με Μιαούλη, Φιλίππου, Π. Μελά, Τέρμα Βενιζέλου, Παπατζανέτα με Αισχύλου, Δωδεκανήσου, Δωδεκανήσου με Θεμιστοκλέους, 25ης Μαρτίου, Αισχύλου με Σωκράτους, Αισχύλου με Π. Μελά, Δωδεκανήσου με Π. Μελά, Δωδεκανήσου με Θεμιστοκλέους ενώ αναμένονται παρεμβάσεις και στους υπόλοιπους δρόμους της πόλης.

Ασφαλτόστρωση οδών και τμημάτων στην Δ.Ε. Κρύας Βρύσης

Η ολοκλήρωση  του έργου της εσωτερικής οδοποιίας θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Κρύας Βρύσης και θα αναβαθμίσει αισθητικά την εικόνα της πόλης, σχολίασε σχετικά με το θέμα ο Δήμαρχος Πέλλας  Γρηγόρης Στάμκος.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
           ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστηκε 5154 φορές