Στους αγιασμούς σχολείων ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος

Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε και ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος παραβρέθηκε στον αγιασμό του 1ου δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών και του Γυμνασίου Νέου Μυλοτόπου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζ. Σπαθόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Α. Καραφυλλιά και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γ. Τόσιο.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά και συμβούλεψε τους μαθητές να φροντίζουν τα σχολεία τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την προσέλευση και αποχώρησή τους.  

Παράλληλα ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις που αφορούν στην επισκευή και συντήρηση όλων των σχολικών μονάδων, για το πρόγραμμα Φιλόδημος που ξεκινάει το αμέσως επόμενο διάστημα καθώς και για τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης που ολοκληρώθηκαν στο Γυμνάσιο του Νέου Μυλοτόπου.

Επίσης διαβεβαίωσε ότι, η δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες του δήμου συνεργαζόμενοι με τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων θα προσπαθούν διαρκώς για τη βελτίωση όλων των σχολικών μονάδων.

Εκπροσωπώντας τη δημοτική αρχή, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι σχολικών επιτροπών, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της διοίκησης παραβρέθηκαν στην τελετή του αγιασμού και στα υπόλοιπα σχολεία του δήμου Πέλλας.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 492 φορές