Δήμος Πέλλας- Καλοκαίρι Πολιτισμού 2024 - Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Ιδιαίτερα εμπλουτισμένο είναι φέτος το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων τέχνης και πολιτισμού στο Δήμο Πέλλας.

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού για το φετινό καλοκαίρι, είναι σίγουρο ότι θα ομορφύνουν τα καλοκαιρινά μας βράδια, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας να απολαύσουν στιγμές ψυχαγωγίας με ό,τι καλύτερο, ποιοτικότερο και όμορφο υπάρχει στα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Με θεατρικές παραστάσεις, μουσικές συναυλίες σύγχρονης, έντεχνης και λαϊκής μουσικής, θερινό σινεμά, χορευτικές παραστάσεις, παραδοσιακά σύνολα αλλά και διάφορα χάπενινγκ σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Πέλλας όπου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους, θα απολαύσουμε μαζί ένα καλοκαίρι γεμάτο Πολιτισμό και Τέχνη!

Ο Δήμαρχος Πέλλας
Με την ευκαιρία της έναρξης των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο Δήμο Πέλλας, ο Δήμαρχος, Στάθης Φουντουκίδης, επισημαίνει:
"Στόχος μας είναι οι εκδηλώσεις "Καλοκαίρι Πολιτισμού 2024" να αποτελέσουν για όλους τους δημότες μια όαση ψυχαγωγίας και παράλληλα ένα βήμα πολιτιστικής δράσης, συμμετοχής και δημιουργίας. Αναδεικνύουμε τον Δήμο μας συνολικά ως πόλο πολιτιστικής έκφρασης, καθώς ο πολιτισμός είναι ο τομέας που έχουμε ψηλά ιεραρχημένο στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής. Τον στηρίζουμε εμπράκτως γιατί αποτελεί το αντίδοτο στην δύσκολη καθημερινότητα του πολίτη. Καλό καλοκαίρι σε όλους και όλες…"

Συνημμένα είναι αναλυτικά τα προγράμματα των εκδηλώσεων σε ολόκληρο τον Δήμο Πέλλας

Μπορείτε να κατεβάσετε τα προγράμματα κάνοντας κλικ εδώ: Πρόγραμμα συλλόγων, πρόγραμμα Δήμου 

Από το Γραφείο Τύπου

Ekdiloseis 2024

Διαβάστηκε 2557 φορές