22ο Καρναβάλι Κρύας Βρύσης

Αν σας αρέσει το κέφι και η τρέλα … η Κρύα Βρύση ξέρει να διασκεδάΖΕΙ και φέτος με το 22ο Καρναβάλι της !

Ανανεωμένο με … πολύ δόση κεφιού και πολλά …κιλά τρέλας (!!!!!), συνεχίζονται καθημερινά οι προετοιμασίες στην πόλη της Κρύας Βρύσης για το ξακουστό μας καρναβάλι.

Το καρναβάλι για δεύτερη χρονιά διοργανώνετε από τον Εμπορικό Σύλλογο Κρύας Βρύσης με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας.

Οι συμμετοχές περισσότερες από κάθε άλλη φορά, αγγίζουν τους 1.000 και πλέον καρναβαλιστές μέχρι σήμερα και … έπεται συνέχεια! Φέτος στο καρναβάλι της Κρύας Βρύσης για πρώτη φορά δεν συμμετέχουν μόνο τοπικές καρναβαλικές ομάδες, αλλά ομάδες και από διάφορα άλλα μέρη της Κεντρικής Μακεδονίας, μέχρι και ομάδα Κεφαλλονιτών, ξακουστοί για το μοναδικό τους κέφι !!! Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ορισμένες από τις θεματολογίες που έχουν δηλώσει μέχρι σήμερα την συμμετοχή τους : Κυνηγοί & Κοκκινόσκουφίτσες, Τσομπάνοι & Βοσκοπούλες, Αλκοόλ & Οδήγηση, Sexy Νοσοκόμες, Dancing with the stars, Halloweens, Αστυνόμοι και Κλέφτες, Το πουλάκι Τσίου, Οι Ζουλού,  Οι Κομάντο, ο Βυθός, Οι Αρχαίοι Έλληνες, Οι Vikings, Shrek κ.α.

22ο Καρναβάλι Κρύας Βρύσης

Αυτά, για την μεγάλη παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών την Κυριακή το μεσημέρι, που φέτος θα ξεκινήσει στις 1 η ώρα! Οι εκπλήξεις όμως και τα happening (με παιδικά παιχνίδια, live μουσική από συγκροτήματα κ.α.) θα κρατήσουν για τα καλά τρεις ολόκληρες ημέρες, ξεκινώντας την Παρασκευή, συνεχίζοντας το Σάββατο και ολοκληρώνοντας την Κυριακή!  Βέβαια δεν θα χάσει κανείς εάν βρεθεί στην Κρύα Βρύση και την Τσικνοπέμπτη, στην έναρξη του εορταστικού προγράμματος και του καρναβαλικού κλίματος, αφού η τσίκνα και οι μουσικές εκπλήξεις θα είναι άφθονες σε κάθε γωνιά της πόλης προσκαλώντας τον κάθε ένα και την κάθε μία από σας για να …πάρετε μία πρώτη γεύση, γι΄ αυτά που θ΄ ακολουθήσουν!

Κερδισμένοι λοιπόν θα είναι όλοι όσοι βρεθούν, συμμετάσχουν και ζήσουν τους ρυθμούς του καρναβαλικού, όπως μόνο στην Κρύα Βρύση γνωρίζουμε !  Χαμένοι ; Όλοι όσοι απλά δεν θα το ζήσουν από κοντά! Λοιπόν ! Υπάρχει κανείς που θα μπει στον πειρασμό να μην ζήσει τις μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ξεφαντώματος, ξέφρενου γέλιου και τρέλας στην Κρύα Βρύση; Προλαβαίνετε να δηλώσετε και σεις την δική σας ενεργή συμμετοχή στο 22ο Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης και σίγουρα θα μας θυμηθείτε!

Διαβάστηκε 6209 φορές