…ΑΛΛΑΖΩ ΕΓΩ … ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

Με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου, ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με τους συλλόγους τις τοπικές κοινότητες και τα σχολεία, προγραμματίζει ένα σύνολο περιβαλλοντικών δράσεων που θα πραγματοποιηθούν καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας  3-9 Ιουνίου.

Παράλληλα με τις κατά τόπους δραστηριότητες, θα λάβει χώρα η δράση «Ο τόπος με τα δικά μου μάτια». Αφορά σε ένα ιδιότυπο happening φωτογραφίας. Οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν  θα πρέπει να φωτογραφίσουν θέσεις , τοπία , αλλά και στιγμές της καθημερινότητας  του τόπου μας. Στη συνέχεια θα αποστείλουν το υλικό ηλεκτρονικά στο  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Οι φωτογραφίες συνοδευόμενες από τίτλο,  αλλά και το όνομα του μαθητή-φωτογράφου και του σχολείου που φοιτά θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας , www.dimospellas.gr  και θα τυπωθούν σε αφίσες που θα διανεμηθούν σε όλα τα σχολεία του Δήμου Πέλλας. Επιπλέον, θα εκτεθούν και σε χώρο του Δημαρχείου.

 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ>>

…ΑΛΛΑΖΩ ΕΓΩ … ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ

Παρακαλούμε τους φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν  και να κάνουν τις δικές τους προτάσεις, να μας ενημερώσουν ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων.
 

Ο Δήμος Πέλλας θα παρέχει τα υλικά, βαφές- πινέλα – σακούλες απορριμμάτων κλπ. Ο κάθε φορέας μπορεί να αποστείλει  δικό του δελτίο τύπου απευθύνοντας κάλεσμα για μεγαλύτερη συμμετοχή.

Το επόμενο δελτίο τύπου θα αναφέρει συνολικά όλες τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν και θα δοθούν οι ακριβείς ημερομηνίες.

Πληροφορίες : Γραφείο Αθλητισμού κ Νέας Γενιάς Δήμου Πέλλας – Δώρα Συλλέκτη , τηλ.: 2382 3 50809
 fax : 2382 0 21544,e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.


Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ του Νομού Πέλλας για την προβολή και παρακαλούμε για την καθημερινή δημοσίευση .            

Διαβάστηκε 6469 φορές