Συνάντηση Δημάρχου Πέλλας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ.Ανδριανό και τη Γ.Γραμματέα Αθλητισμού κ.Γιαννακίδου

Συνάντηση για το θέμα των αδειών καταλληλότητας των γηπέδων είχε χθες Τετάρτη 25/09/2013 ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος  με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ.Ανδριανό καθώς και με τη Γενική Γραμματέα Αθλητισμού κ.Γιαννακίδου.

Ο Δήμαρχος αφού εξέθεσε αναλυτικά  το πρόβλημα στον Υφυπουργό και στη Γενική Γραμματέα, συνεργάστηκε με τη νομική και την τεχνική υπηρεσία του Υπουργείου. Ο Δήμος Πέλλας μαζί με τους περισσότερους  δήμους της χώρας, αντιμετωπίζει το τεράστιο πρόβλημα της έγκρισης  καταλληλότητας των γηπέδων και προσπαθεί να δώσει λύση στις αστοχίες και στις παραλείψεις των φορέων, κατά τη φάση κατασκευής  ή επέκτασης των αθλητικών εγκαταστάσεων. Δυστυχώς μέχρι σήμερα, παρά  τις πολλαπλές ενέργειες μας, δεν έχει καταστεί δυνατή η εξεύρεση  λύσης. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η τετραυπουργική απόφασης της 13ης Αυγούστου, η οποία παρέτεινε την προθεσμία συμμόρφωσης μέχρι τις 31/12/2013, δεν έδωσε ουσιαστική λύση στο πρόβλημα της  αδειοδότησης  των γηπέδων επισήμανε ο Δήμαρχος.

Από την πλευρά της η ηγεσία του Υπουργείου δεσμεύτηκε ότι είναι θέμα ωρών η δημοσίευση νέας απόφασης, προκειμένου να αρθούν τα εμπόδια για τη λήψη αδειών καταλληλότητας των γηπέδων.


Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
Γραφείο Τύπου.

Διαβάστηκε 2964 φορές