Δεντροφύτευση στον N. Μυλότοπο

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου οι μαθητές του δημοτικού σχολείου και του γυμνασίου Ν.Μυλοτόπου δεντροφύτευσαν τους αύλειους χώρους των σχολείων τους αλλά και κοινόχρηστους χώρους του χωριού κάνοντας παράλληλα και καθαρισμό, με συλλογή και ανακύκλωση των σκουπιδιών.
dentro myl3

Συμμετείχαν οι σύλλογοι των γονέων και κηδεμόνων των σχολείων καθώς και η τοπική κοινότητα. Οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Τόσιος και Γιώργος Ανδρεάδης, οι διευθυντές των σχολείων, Νίκος Ξανθόπουλος και Κώστας Αλβανός, ο πρόεδρος της τ. κοινότητας Σάββας Φωτιάδης, εκπαιδευτικοί και υπεύθυνοι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, έδωσαν το παρών συμμετέχοντας στην δεντροφύτευση.
dentro myl2

Την Κυριακή 16 Μαρτίου ο πολιτιστικός σύλλογος της Κρώμνης σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας πραγματοποίησε δεντροφύτευση σε αλσύλλια του χωριού. Κάτοικοι του χωριού, μέλη του πολιτιστικού συλλόγου, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Τόσιος και Στέφανος Τοπάλογλου, φύτευσαν πάνω από 100 μουριές ,λεμονοκυπάρισσα και φράξους  καθώς και διάφορα θαμνώδη φυτά. Όλα τα δέντρα και τα φυτά "υιοθετήθηκαν" από τους παραπάνω φορείς.
dentro myl4

dentro myl1

Διαβάστηκε 5415 φορές