Δημοπρασία του έργου "Ανάπλαση της οδού Λεφάκη...."

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
Αρ. πρωτ.: 53081/29-09-2014

Ο Δήμος Πέλλας διακηρύσσει ότι την 21η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη παράδοσης των προσφορών) στο Δημαρχείο Πέλλας, θα διεξαχθεί με ανοιχτή Δημοπρασία με το σύστημα: Προσφορά με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης, του άρθρου 6 του Ν.3669/08, πάνω σε συμπληρωμένο έντυπο οικονομικής προσφοράς της υπηρεσίας, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση της οδού Λεφάκη, εισόδου αρχαιολογικού μουσείου Πέλλας της Δημοτικής Κοινότητας Πέλλας».

Ο κωδικός Ο.Π.Σ.Α.Α. του έργου είναι: 177346 και πρόκειται για έργο με τίτλο «Ανάπλαση της οδού Λεφάκη, εισόδου αρχαιολογικού μουσείου Πέλλας της Δημοτικής Κοινότητας Πέλλας».

Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών: α) κατηγορία ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ, με προϋπολογισμό 105.280,12€ (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα) β) κατηγορία ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ, με προϋπολογισμό 85.490,42€ (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα) γ) κατηγορία ΟΔΟΠΟΙΙΑ, με προϋπολογισμό 56.234.22€ (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 250.000,00 ΕΥΡΩ (χωρίς αναθεώρηση και Φ.Π.Α.) και στο ποσό των 307.500,00 ΕΥΡΩ (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση, να παραλαμβάνουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κλπ.) από την έδρα του Δήμου Πέλλας (διεύθυνση: Χατζηδημητρίου & Εθνικής Αντίστασης 1), μέχρι τις 16-10-2014. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2382350812 & 2382350854, αρμόδιοι υπάλληλοι κα Αννέτα Στάχταρη & κος Κωνσταντίνος Παπαστεργίου. Επίσης, μπορούν να λάβουν γνώση των τευχών του διαγωνισμού από την ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας, (www.dimospellas.gr).  
 
Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα τύπου Β.
Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές εργοληπτικές επιχειρήσεις που κατέχουν εργοληπτικά πτυχία:
Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις:  
α. Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ.. όλες οι τάξεις πτυχίων εκτός από την Α1 τάξη για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ, όλες οι τάξεις πτυχίων για έργα κατηγορίας  ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ και όλες οι τάξεις πτυχίων για έργα κατηγορίας Η/Μ.
β. Προερχόμενες από κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή από κράτη που έχουν υπογράψει την συμφωνία για τις Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ.Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), ή που προέρχονται από τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει διμερείς συμφωνίες σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχουν κυρωθεί με σχετική απόφαση του αρμοδίου οργάνου , στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες στους καταλόγους αυτούς και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με τις καλούμενες του Ελληνικού Μητρώου Μ.Ε.Ε.Π.
γ. Προερχόμενες από ως ανωτέρω β΄ κράτη, στα οποία δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια με το δημοπρατούμενο, από ποιοτική και ποσοτική άποψη.
Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων εγγεγραμμένων σε όλες τις τάξεις πτυχίων για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ, όλες τις τάξεις πτυχίων για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ, όλες τις τάξεις πτυχίων για έργα κατηγορίας Η/Μ,  με τις προϋποθέσεις της παρ.10 του άρθρου 16 του ΚΔΕ (αναβάθμιση ορίου λόγω κοινοπραξίας).

Εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίζεται σε 2% επί του προϋπολογισμού του έργου χωρίς τον Φ.Π.Α. δηλαδή 5.000,00 ΕΥΡΩ και η σχετική εγγυητική επιστολή θα απευθύνεται προς το Δήμο Πέλλας. Η ισχύς της θα είναι τουλάχιστον έξι (6) μηνών και 30 ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι 6 μήνες.
Προκαταβολή θα χορηγηθεί, κατόπιν σχετικής αιτήσεως.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πέλλας.

 
     Γιαννιτσά, 29-09-2014


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

Διαβάστηκε 3760 φορές