Σε δημόσια διαβούλευση ο Κανονισμός Πρασίνου του Δήμου Πέλλας

"Προχωράμε σήμερα στη δημόσια διαβούλευση του Κανονισμού Πρασίνου για το Δήμο Πέλλας. Μέσω της συμμετοχής φορέων και πολιτών στοχεύουμε σε έναν ανοιχτό διάλογο με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενθάρρυνση των δημοτών απέναντι σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Είμαι βέβαιος ότι οι ιδέες και οι απόψεις όλων θα βοηθήσουν σημαντικά στην τελική μορφή του Κανονισμού Πρασίνου και θα καταφέρουμε από κοινού να κάνουμε τον τόπο μας πιο όμορφο, πιο πράσινο και πιο καθαρό: σημείωσε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Η Διεύθυνση Πρασίνου Περιβάλλοντος Καθαριότητας προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους (πολίτες, ομάδες πολιτών κλπ) να λάβουν μέρος στη δημόσια διαβούλευση ενόψει της σύνταξης και κατάθεσης του Κανονισμού Πρασίνου για έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το προσχέδιο περιλαμβάνει αρχές, δεσμεύσεις και πολιτικές που επιδιώκουν να προστατεύσουν και να αναδείξουν το αστικό πράσινο. Επίσης θεσπίζει κανόνες λειτουργίας των χώρων πρασίνου αλλά και ποινές για τους παραβάτες.

Το προσχέδιο έχει σταλεί προς διαβούλευση στους περιβαλλοντικούς συλλόγους του Δήμου ενώ μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας θα είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε πολίτη. Παρατηρήσεις και προτάσεις θα γίνονται δεκτές και θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου που συνέταξε το αρχικό σχέδιο έως και 14 Απριλίου του 2015.

Οι παρατηρήσεις μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email του Δήμου Πέλλας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση Χατζηδημητρίου και Εθνικής Αντίστασης 1 ,58100 Γιαννιτσά.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το προσχέδιο του κανονισμού.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 4856 φορές