Δρόμος Θυσίας 2015

Ο Δήμος Πέλλας προετοιμάζεται πυρετωδώς για την υποδοχή των δρομέων από όλη την Ελλάδα καθώς οι εγγραφές συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό. Φέτος οι συμμετοχές, που γίνονται κυρίως ηλεκτρονικά, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2.000, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση τόσο για τη συμμετοχή στον 4ο Ημιμαραθώνιο Πέλλας όσο και στον Δρόμο των 6.000μ. Επίσης φέτος για πρώτη φορά στον Ημιμαραθώνιο θα λάβουν μέρος περίπου 100 στελέχη των ενόπλων δυνάμεων από όλη την Ελλάδα, καθώς συνδιοργανωτής του Δρόμου Θυσίας 2015 είναι το Υπουργείο Άμυνας και το ΑΣΕΑΔ. Οι συμμετοχές στον Δρόμο μαθητών δημοτικών σχολείων 1.000μ. γίνονται κυρίως ομαδικά από τα σχολεία του Δήμου Πέλλας και επισημαίνεται πως παιδιά κάτω των 10 ετών και νήπια θα τρέξουν μόνο με συνοδεία ενηλίκων.

Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα ημιμαραθωνίου του Δήμου Πέλλας, www.giannitsa.gr/marathon.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των συνδρομών συμμετοχής θα δοθεί στο Γεύμα Αγάπης του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών. Τέλος επισημαίνεται πως όλοι οι μαθητές τρέχουν ελεύθερα χωρίς συνδρομή.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τα Μ.Μ.Ε. του Ν.Πέλλας, για την προβολή της διοργάνωσης.

Πληροφορίες : Δήμοs Πέλλας / Γραφείο Αθλητισμού, τηλ 2382 3 50809- 850-fax 23820 21 544, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 3719 φορές