Περιβαλλοντικές δράσεις Δήμου Πέλλας

Με το κοινό σύνθημα "Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα Let's do it Greece 2016" και με στόχο την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση όλων για ένα καλύτερο, καθαρότερο και πιο πράσινο αύριο, την Κυριακή 17 Απριλίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Μυλοτόπου "Οι Καππαδόκες", σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας πραγματοποίησε καθαριότητα σε δημοσίους χώρους του χωριού (πολιτιστικό σύλλογο και πρώην Αστυνομία). Παράλληλα, μαθητές και καθηγητές του 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών επιμελήθηκαν τον καθαρισμό της περιοχής του σχολείου τους και το μνημείο Μακεδονικού Αγώνα.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου του Δαμιανού, του Άγιου Λουκά, του Ειδικού σχολείου Γιαννιτσών και του " Αγαθοβούλειου" 3ου δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών με σκούπες, πινέλα και πολύ κέφι έδωσαν διαφορετικό χρώμα στην αυλή του σχολείου τους.

Οι περιβαλλοντικές δράσεις συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα από το 5ο δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών ¨Πηνελόπη Δέλτα¨, το 2ο και το 9ο δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών καθώς και το ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης.

Οι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις περιβαλλοντικές δράσεις μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο Πέλλας, τηλ. 2382 3 50850, email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. . Ο Δήμος Πέλλας θα παρέχει τα υλικά (βαφές, πινέλα, σακούλες απορριμμάτων κλπ).

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 2950 φορές