Αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του Δρόμου Θυσίας 2016

post marathonios_2016

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του Δρόμου Θυσίας 2016 ξεκίνησε, καθώς την Τετάρτη 14/9 είναι η τελευταία ημέρα εγγραφών. Οι δρομείς από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πέλλας αλλά και από όλη την Ελλάδα και οι εθελοντές, από την έως τώρα ανταπόκριση, αναμένεται να ξεπεράσουν τα 2500 άτομα.

Ο Δρόμος Θυσίας 2016 τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Α.Σ.Α.Ε.Δ, με την συνεργασία της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών και της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της διοργάνωσης η Λ.Ε.Φ.Ε.Δ. Ν. Πέλλας, οι μοτοσυκλετιστές από τον Ο.Φ.Μ. Καρυώτισσας, ποδηλάτες, η εταιρεία αστικού πολιτισμού ΦΙΛΙΠΠΟΣ Γαλατάδων, η εθελοντική ομάδα ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, το διαγνωστικό εργαστήριο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» Γιαννιτσών, τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΣΤΟΧΟΣ και ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών, ο ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος, ο Α.Ο.Π. Μίλωνας, η ομάδα μπάσκετ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Ν.ΠΕΛΛΑΣ, το bistro-bar ΒΗΤΑ ΒΗΤΑ, οι Αφοί Γεωργαλά Ο.Ε. και η εταιρεία Power Bar που θα προσφέρει τα ισοτονικά των δρομέων.

Συμμετοχές εθελοντών - Πληροφορίες:

Δήμοs Πέλλας / Γραφείο Αθλητισμού, τηλ 2382 3 50850-fax 23820 21 544, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

www.giannitsa.gr/marathon

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 2133 φορές