Στην 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών η Ζωή Καρατσόρη

Στη συνδιάσκεψη με θέμα «5 χρόνια λειτουργίας του θεσμού του συμπαραστάτη: επιτεύγματα και προοπτικές» συμμετείχε η Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Πέλλας, κ. Ζωή Καρατσόρη, η οποία πραγματοποιήθηκε από τη 01/10 έως τις 02/10 στη Παλαιά Φώκαια Αττικής.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, διοργανώθηκε από τον Συντονιστή του Δικτύου Συμπαραστατών του Δημότη και της Επιχείρησης αλλά και Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης του Δήμου Σαρωνικού, κ. Ευάγγελο Μιχάλη.

Βασικός στόχος της συνάντησης ήταν ο απολογισμός της προσφοράς του θεσμού και η αξιολόγηση της μέχρι σήμερα λειτουργίας του, καθώς επίσης η παρουσίαση και η ανάλυση των προτάσεων και θέσεων αναφορικά με την εξέλιξη και την ανάπτυξη του. Ενώ μεταξύ άλλων, το θέμα που απασχόλησε τη συνδιάσκεψη ήταν το υπόμνημα που θα υποβάλλει το δίκτυο για τη λειτουργία του Καλλικράτη και τις επικείμενες αλλαγές στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί από την κυβέρνηση.

Στην ιδιαίτερης σημασίας θεσμική συνάντηση απήυθυναν χαιρετισμό η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής κ. Κωστής Χατζηδάκης, η εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Σελερίτη και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρρουσίου κ. Γεώργιος Πατούλης.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 1706 φορές