Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή 2 νέων έργων

Υπογράφηκαν την Πέμπτη 13/10/2018 στο δημαρχείο στα Γιαννιτσά από το δήμαρχο Πέλλας  κ. Γρηγόρη Στάμκο και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρίας κ. Δημήτριο Καιρίδη δύο συμβάσεις για την εκτέλεση έργων ασφαλτοστρώσεων στο δήμο Πέλλας.

ypografi14122908

Το πρώτο έργο αφορά σε ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού σε αγροκτήματα των τοπικών κοινοτήτων Αραβησσού, Τριφυλλίου, και Π. Μυλοτόπου και ο συμβατικός προϋπολογισμός του έργου διαμορφώθηκε στο ποσό των 107.517,52. Το δεύτερο αφορά σε ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού σε αγροκτήματα  των τοπικών κοινοτήτων Γυψοχωρίου και Αραβησσού  προϋπολογισμού 178.235,78.

Η προθεσμία ολοκλήρωσης κατασκευής των έργων, ορίζεται σε 180 ημέρες και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής των συμβάσεων. Η πίστωση προέρχεται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» με  συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και  από Εθνική Δαπάνη. Ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος αναφερόμενος στη σημασία του έργου δήλωσε: «Πρόκειται για χρόνιο αίτημα των αγροτών των παραπάνω τοπικών κοινοτήτων για το οποίο δεσμευθήκαμε και σύντομα θα ολοκληρώσουμε. Θέτουμε ως προτεραιότητα την τόνωση της αγροτικής οικονομίας και μέσα από μια σειρά παρεμβάσεων, στηρίζουμε το αγροτικό εισόδημα και διαμορφώνουμε τις συνθήκες που θα διευκολύνουν την πρόσβαση των αγροτών στις καλλιέργειές τους».

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 2277 φορές