Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το εργαστήρι συμβουλευτικής με θέμα «Συνέντευξη επιλογής προσωπικού» το οποίο οργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πέλλας

CC Banner_211pxX112px_150dpi

Sticker-website EKT_GR_HighRes

«Το "αστέρι"μέσα σε μια ομάδα είναι η ίδια η ομάδα! "Joan Wooden"»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στην αίθουσα πληροφόρησης νέων, στο πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το εργαστήρι συμβουλευτικής με θέμα «Συνέντευξη επιλογής προσωπικού» το οποίο οργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πέλλας.

Η ψυχολόγος του κέντρου, υπεύθυνη και συντονίστρια της συγκεκριμένης δράσης, Ρίντου Ευαγγελία, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους του σεμιναρίου αναφέρθηκε στην αφορμή και στην αναγκαιότητα της συνάντησης. Τόνισε την ανάγκη των πολιτών να ενημερωθούν σχετικά με  το τι πρέπει να κάνουν και τι πρέπει να αποφύγουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια συνέντευξη, καθώς ένα σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας της πρόσληψης για εργασία είναι η διαδικασία της συνέντευξης.

image001

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, η κυρία Δημητριάδου Θωμαή, σύμβουλος απασχόλησης(ΙΝΕ ΓΣΕΕ) απάντησε σε πολλά ερωτήματα και έγιναν «ασκήσεις» σε ομάδες.

Στη συνέχεια με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο παρουσιάστηκαν 3 υποθετικά σενάρια συνεντεύξεων από τον κ. Δεμιρτζόγλου Βασίλη, τον κ. Γρηγοριάδη Πέτρο και την κα. Χαμαλίδου Ειρήνη, ηθοποιοί από το «Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών», οι οποίοι με την συμμετοχή τους, τους ρόλους που υποδύθηκαν και τη διάθεσή τους έδωσαν μια πιο διασκεδαστική και ευχάριστη νότα στη συνάντησή μας.

image003

Το κέντρο κοινότητας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και όσους διέθεσαν χρόνο, ενέργεια και διάθεση για την υλοποίηση του εργαστηρίου και υπόσχεται ανάλογες δράσεις στο μέλλον!

Με τιμή

Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πέλλας

«Ευχαριστούμε το ζαχαροπλαστείο Σερραϊκόν για τον καφέ και τα εδέσματα του.

Διαβάστηκε 2139 φορές