Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο

Τμήμα: Γραμ. Δ/νσης
Πληροφορίες: Τσαλκιτζής Πολυχρόνης
Τηλέφωνο: 23823 50807

Γιαννιτσά, 25/4/2019
Aριθμ.πρωτ. 9858

 Προς
Τα πολιτικά κόμματα ή σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων που μετέχουν στις Ευρωεκλογές καθώς και στους επικεφαλής των συνδυασμών, υποψήφιους δημάρχους και υποψήφιους περιφερειάρχες ή εκπροσώπους  των συνδυασμών τους.  

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΘΕΜΑ: Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, στους συνδυασμούς των υποψηφίων, για την προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών.

Σας καλούμε στις 2 Μαΐου 2019 ημέρα Πέμπτη  και ώρα  13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τον καθορισμό τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους κατά την διενέργεια των Ευρωεκλογών, των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαίου  2019  σύμφωνα με την αριθμ. πρ 24.923/4-4-2019  απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.
Παράκληση οι εκπρόσωποι των κομμάτων να έχουν εξουσιοδότηση από τα κόμματα για την εκπροσώπηση τους στην σύσκεψη.

Ο Δήμαρχος
Γρηγόριος Στάμκος

Διαβάστηκε 1459 φορές