Σφάλμα
  • JUser: :_load: Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του χρήστη με id: 42
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φύτευση λουλουδιών στο πάρκο Αγ. Κυριακής στην Κρύα Βρύση

"…ΑΛΛΑΖΩ ΕΓΩ … ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ"

     Ζωντάνια και χρώμα στην Κρύα Βρύση, όπου μαθητές του 1ου , 2ου και 3ου Δημοτικού σχολείου άνοιξαν την αυλαία των περιβαλλοντικών δράσεων που ξεκίνησαν την Δευτέρα 3 Ιουνίου και πραγματοποιούνται καθημερινά σε κάθε γωνιά του Δήμου Πέλλας. Οι μαθητές με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους, φύτεψαν  λουλούδια στα παρτέρια του πάρκου της Αγ. Κυριακής δίνοντας έναν  ..πολύχρωμο τόνο στην καθημερινότητα της περιοχής.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Πέλλας κ. Γιώργος Ανδρεάδης και κ. Κώστας Δεληγιαννίδης, καθώς και ο πρόεδρος της τ. κοινότητας κ.Δημήτρης  Παρασκευόπουλος.
                                 
                                "Καθαρισμός του πάρκου του χωριού μας" - Μελίσσι
Στο Μελίσσι, οι μαθητές με τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού σχολείου καθάρισαν το πάρκο του χωριού, ενώ το Σάββατο 8 Ιουνίου  θα συμμετέχουν στο βάψιμο όλων των παιδικών χαρών που πραγματοποιεί ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού "Γκόνος Γιώτας".  Συγχαρητήρια στους μαθητές έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Πέλλας κ. Γιώργος Τόσιος και κ. Γιώργος Ανδρεάδης.

perib1

Ανακύκλωση ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών  κινητών τηλεφώνων και οικιακών συσκευών

Στους αύλειους χώρους του 1ου , 5ου και 3ου Δημοτικού σχολείου, τοποθετήθηκαν κυτία συλλογής ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών , παιχνιδιών, κινητών τηλεφώνων και οικιακών συσκευών.
Στο πρόγραμμα, το οποίο διαρκεί όλη την εβδομάδα, συμμετέχουν το 10ο, 8ο και 9ο Δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών, το Δημοτικό σχολείο Παραλίμνη και το Νηπιαγωγείο Παραλίμνης Επίσης το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για όλους τους πολίτες.

perib3

perib2
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται καθημερινά. Το πρόγραμμα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου, www.dimospellas.gr .Πληροφορίες δίνονται στο τηλ 2382 3 50809- γραφείο αθλητισμού και νέας γενιάς  του Δήμου Πέλλας.
Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την καθημερινή προβολή των δραστηριοτήτων.

Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας,
Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς
Γραφείο Αθλητισμού & Νέας Γενιάς

Διαβάστηκε 6774 φορές