Σφάλμα
  • JUser: :_load: Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του χρήστη με id: 42
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος σε τελετές Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Κοντά στους μαθητές των σχολείων του Δήμου Πέλλας βρέθηκε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος κατά την τελετή  Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος αρχικά παρέστη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης.

Ο Δήμαρχος αρχικά παρέστη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης.

Ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε παιδιά, γονείς  και εκπαιδευτικούς, επισημαίνοντας ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες η Δημοτική Αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αντιμετωπίζονται  από κοινού τα προβλήματα των σχολείων. Αναφέρθηκε επίσης στις προσπάθειες του Δήμου  ώστε τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Πέλλας να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος συνεχάρη τους μαθητές και τους  εκπαιδευτικούς  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρύας Βρύσης   για τις επιδόσεις τους και τις ειδικές διακρίσεις που απέσπασαν σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς  και ενίσχυσε τη βιβλιοθήκη του σχολείου με ένα σημαντικό αριθμό καινούριων βιβλίων .

Στη συνέχεια επισκέφθηκε  το σχολικό συγκρότημα του 5ου, του 10ου, και του Ειδικού Σχολείου Γιαννιτσών.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε  το σχολικό συγκρότημα του 5ου, του 10ου, και του Ειδικού Σχολείου Γιαννιτσών.

Ταυτόχρονα, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι  και μέλη της διοίκησης, παραβρέθηκαν στην τελετή του Αγιασμού και σε άλλα  σχολεία του Δήμου Πέλλας, δείχνοντας έμπρακτα το αμέριστο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής στη σχολική κοινότητα.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 3490 φορές