Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ημέρα γιορτής στο Δήμο Πέλλας

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στα Γιαννιτσά πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης που διοργάνωσε ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Β’βάθμιας εκπαίδευσης, με αφορμή την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν μαθητές και σχολεία που την προηγούμενη χρονιά διακρίθηκαν σε αθλητικούς αγώνες και σχολικές διοργανώσεις Πανελλήνιας, Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας εμβέλειας.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Χ. Πασσαλής, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ι. Γυριχίδης και Π. Κερασόπουλος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Β’βάθμιας εκπαίδευσης Πέλλας κ. Θ. Μπαχαράκης, ο Πρόεδρος της Β΄βάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Πέλλας κ. Κ. Παπαδόπουλος, διευθυντές και καθηγητές σχολικών μονάδων. Την παρουσίαση και τα βίντεο της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο τοπικός σύμβουλος, καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Γ. Γρηγοριάδης.

Ο δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του αφού συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς, τόνισε την σπουδαιότητα της άθλησης και προέτρεψε τα παιδιά να αφιερώνουν χρόνο στον αθλητισμό. "Οι διακρίσεις σας έκαναν περήφανους τους γονείς, τους καθηγητές και όλους εμάς. Αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να σας αφιερώνουμε τη σημερινή μέρα γιατί την αριστεία δεν θα πρέπει να την θεωρούμε "ρετσινιά" αλλά να την προβάλλουμε και να την επιβραβεύουμε", δήλωσε ο δήμαρχος.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 2091 φορές