Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δρόμος Θυσίας 2019 - Γίνε και εσύ εθελοντής σ΄αυτή την μοναδική αθλητική διοργάνωση

Ο Δρόμος Θυσίας που διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας, τελείται τα τελευταία χρόνια υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Α.Σ.Α.Ε.Δ, με την συνεργασία της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών.

1pella-half-marathon-2019

Η συμμετοχή των εθελοντών για μία ακόμη χρονιά είναι πραγματικά μεγαλειώδης και αποτελεί τον βασικό παράγοντα εγγύησης της επιτυχίας της διοργάνωσης. Εθελοντές και εθελόντριες, φορείς, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, σχολεία, φροντιστήρια  και επιχειρήσεις δίνουν το δυναμικό παρών στηρίζοντας τους δρομείς των 21.000μ, τους περιπατητές των 6.000μ και τους μαθητές των δημοτικών σχολείων που θα λάβουν μέρος στα 1000μ.

Ανάμεσα στους έως τώρα υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η Λ.Ε.Φ.Ε.Δ. Ν.Πέλλας, η Ο.Φ.Μ. Καρυώτισσας, η εθελοντική ομάδα του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών αποτελούμενη από 25 μαθητές!, ποδηλάτες, η εθελοντική ομάδα ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, τo φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΣΤΟΧΟΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΠΑΜΑΚ, τo φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών, η ομάδα στίβου του ΓΑΣ "Μέγας  Αλέξανδρος", η ομάδα μπάσκετ "ΙΚΑΡΟΙ Γιαννιτσών",  η ομάδα βόλευ "Α.Ο.Π. Μίλωνας", το studio γυμναστικής ΒΑΡΣΑΜΑ, οι Αφοί Γεωργαλά ΟΕ,  οι επιχειρήσεις ΑΛΤΕΡΑ Α.Ε. και η εταιρεία  WOLF security.

Συμμετοχές - Πληροφορίες:
Δήμοs Πέλλας / Γραφείο Αθλητισμού,  τηλ 2382 3 50850-fax 2382 0 21544, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.  

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 1308 φορές