Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας, που εδρεύει στα Γιαννιτσά και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός 
θέσης

Υπηρεσία

Έδρα
υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια
σύμβασης

Αριθμός
ατόμων

101

Δ.Ε.Υ.Α.Π.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΠΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

1
102

Δ.Ε.Υ.Α.Π.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΤΕ
ΛΟΓΙΣΤΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

1
103

Δ.Ε.Υ.Α.Π.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΔΕ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ - ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

1
104

Δ.Ε.Υ.Α.Π.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΔΕ
ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
EΡΓΩΝ
(ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ)

8 ΜΗΝΕΣ

1
105

Δ.Ε.Υ.Α.Π.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΔΕ
ΟΔΗΓΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
(ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ
ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΥ)

8 ΜΗΝΕΣ

1
106

Δ.Ε.Υ.Α.Π.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΥΕ
ΕΡΓΑΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

8 ΜΗΝΕΣ

1

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικάμε συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας, οδός Παναγιωτάκη αριθμ. 13, Τ.Κ. 58100, Γιαννιτσά, απευθύνοντάς την στον κ. Χαριτίδη Κυριάκο (τηλ. επικοινωνίας: 2382056013). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015

Διαβάστηκε 3033 φορές