Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2011 00:00

Εκτελεστική Επιτροπή 4/2011

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Εκτελεστική Επιτροπή

Δωρεάν  παροχή  100.000 Εισιτηρίων Θεάτρου  από  Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011 και μέχρι εξαντλήσεως. ΙΣΧΥΟΥΝ για τη θερινή θεατρική περίοδο 2011 και τη χειμερινή περίοδο 2011-2012.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

διακηρύσσει

Ανοιχτό Διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου :


ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΟΔΩΝ-ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ-ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Προϋπολογισμού Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 2.795.000,00 Ευρώ

Η πρωτότυπη Οικονομική Προσφορά (με υπογραφή και σφραγίδα της Υπηρεσίας) διατίθεται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την συμπλήρωση και την κατάθεση της στο διαγωνισμό.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την Διακήρυξη.
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τo Τιμολόγιο Μελέτης.
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τον Προϋπολογισμό Μελέτης.
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων.
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την Τεχνική Περιγραφή.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Διαγωνισμοί - Διακηρύξεις

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

διακηρύσσει

φανερό προφορικό και πλειοδοτικό διαγωνισμό για την :

ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την διακήρυξη.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Διαγωνισμοί - Διακηρύξεις
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

διακηρύσσει

Δημόσιο Ανοιχτό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια :


ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011,

Προϋπολογισμού Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 139.996,32 Ευρώ

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την διακήρυξη.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Διαγωνισμοί - Διακηρύξεις
Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 15:16

Ο χορός των χρωμάτων

Με πολύ μουσική και ατελείωτο κέφι η σκηνή του Ανοιχτού Θεάτρου γέμισε χρώματα, το απόγευμα της Δευτέρας, στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. του δήμου Πέλλας.

Η παράσταση με τίτλο «Ο χορός των χρωμάτων» απέσπασε το δυνατό χειροκρότημα των θεατών που απόλαυσαν όλα τα χρώματα να χορεύουν με την συνοδεία επιλεγμένης ελληνικής μουσικής. Οι ζωγράφοι, το τραγούδι των χρωμάτων και το κάθε χρώμα ξεχωριστά πήραν σάρκα και οστά αποδεικνύοντας στους παρευρισκόμενους ότι η αναπηρία δεν είναι εμπόδιο στη χαρά, την αισιοδοξία, την ομαδικότητα.

Ο Κώστας, η Σοφία, ο Δημήτρης, η Μαρία, ο Χρήστος και περισσότερα από 25 ακόμη παιδιά φιλοξενούνται και εκπαιδεύονται στο Κέντρο ΑμεΑ έχοντας την δυνατότητα να δημιουργούν, να συνεργάζονται, να συμμετέχουν, να μιλούν. Η λειτουργία άλλωστε του ΚΔΑΠΜΕΑ από το 1998 μέχρι σήμερα έχει κερδίσει την αγάπη όλου του κοινωνικού συνόλου της πόλης και αυτό αποδεικνύεται από την συμμετοχή εθελοντών σε όλες τις δραστηριότητες, αλλά και από τους χορηγούς που μόνιμα πια συνδράμουν στην λειτουργία του.

Το καλωσόρισμα έγινε από τον υπεύθυνο του Κέντρου Πρόδρομο Ασταρτζή, κοινωνικό λειτουργό, ο οποίος παρουσίασε τη δουλειά όλου του προσωπικού που γίνεται στο ΚΔΑΠΜΕΑ, μίλησε για την μοναδικότητα αυτών των παιδιών και ευχαρίστησε όσους είναι συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια. Τις ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους και την δημοτική επιχείρηση, καθώς και όλους τους χορηγούς εξέφρασε στον χαιρετισμό του και ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων Χρήστος Παπαδόπουλος.

Η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Ερασμία Λούσπα μίλησε για το ΚΔΑΠΜΕΑ επισημαίνοντας ότι «η αναπηρία είναι κάτι που μπορεί να προκύψει στη ζωή μας από τη μια στιγμή στην άλλη. Και τότε βρίσκεσαι στο σταυροδρόμι της ζωής όπου πρέπει να επιλέξεις το δρόμο της παθητικότητας και της περιθωριοποίησης ή τον δρόμο της διεκδίκησης και της προσπάθειας απέναντι σε όλους εκείνους που απειλούν κάθε φορά να συνθλίψουν την προσωπικότητα τους. Αυτά λοιπόν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά μας δείχνουν ότι χρειάζεται στο χώρο των ΑΜΕΑ να συνεχίσουμε να δημιουργούμε δράσεις, έτσι ώστε να στρέψουμε το βλέμμα των ανθρώπων αυτών προς την εποχή της νέας δυνατότητας και της αυτονομίας, να φύγουμε από την εποχή της παροχής και από την εποχή της εξαίρεσης από το κοινωνικό σύνολο. Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ έχει αυτό το ρόλο. Να προσφέρει υπηρεσίες και υποστήριξη στους μαθητές του και στους γονείς τους».

Στην παράσταση τα παιδιά του Κέντρου παρουσίασαν και μια μοναδική σκηνή με τον παλιάτσο και τον ανθρωπάκο, δυο φιγούρες που ζουν στο περιθώριο, αλλά τελικά ενσωματώνονται στην κοινωνία. Σημαντική ήταν η εθελοντική συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια της συλλογικής αυτής δουλειάς, των Μαυρίδου Φωτεινή, Βοϊτσίδου Παρασκευή και Μητάκου Βασιλική. Η σκηνοθεσία και η επιμέλεια της παράστασης, καθώς και η αφήγηση ανήκε στη νηπιαγωγό ειδικής αγωγής Χρυσάνθη Στρομπίνη.

Στον ίδιο χώρο λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης και μετά το πέρας της λειτούργησε έκθεση με έργα των παιδιών από πηλό, χαρτί, ύφασμα και χαλκό. Τα παιδιά μαζί με τους εκπαιδευτές τους Αγγέλα Παπαδοπούλου, Αναστασία Σέμου και Ελένη Μυστακίδου ζωγράφισαν μπλουζάκια με διάφορα θέματα έγραψαν το όνομά τους και μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, πήραν το καθένα το έργο του ευχόμενα καλό καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με αναπηρίες της ΔΗΚΕΠΑΠ ανήκει στις επιτυχημένες από άποψη λειτουργίας και παροχών, δομές της Κεντρικής Μακεδονίας. Φιλοξενεί καθημερινά περισσότερα από 30 παιδιά με προβλήματα νοητικής και κινητικής υστέρησης. Τους παρέχει την ευκαιρία να εκφράζονται, να δημιουργούν ομαδικά, να χαμογελούν.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Την ικανοποίηση του εξέφρασε  ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος μετά την συνάντηση που είχε την Τετάρτη στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάρκο Μπόλαρη, σχετικά με το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, αισθάνεται δικαιωμένος σε πρώτη φάση, μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  αναφορικά με τις αξιολογήσεις των νοσοκομείων.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου
Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2011 15:16

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011

Μεγάλη συναυλία με την Μαρινέλλα

Όλοι σχεδόν οι έλληνες πρωταγωνιστές του ελληνικού θεάτρου θα φιλοξενηθούν στη σκηνή του Ανοιχτού Θεάτρου του δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά. Παρά την κρίση όλα σχεδόν τα θεατρικά σχήματα θα παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους, που είναι κυρίως κωμωδίες.

Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. ήδη ολοκληρώνει το πρόγραμμα των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων που εκτός από μεγάλες παραστάσεις περιλαμβάνει γιορτές και εκδηλώσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες με την συμμετοχή των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την οικονομική κρίση όλοι σχεδόν οι μεγάλοι έλληνες τραγουδιστές, δεν φαίνεται να ρίχνουν νερό στο κρασί τους, ζητώντας υπέρογκα ποσά για μια εμφάνιση, γι’ αυτό και τα στελέχη της δημοτικής επιχείρησης βρίσκονται ακόμη στην αναζήτηση μιας μεγάλης μουσικής συναυλίας. Από τον δήμο Πέλλας όμως προγραμματίστηκε ήδη για τις 25 Ιουλίου η μουσική θεατρική παράσταση «Μαρινέλλα – το Μιούζικαλ» που θα παρουσιαστεί στο Εθνικό στάδιο Γιαννιτσών. Μια παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα. Πρωταγωνιστούν: Μαρινέλλα, Αντώνης Λουδάρος, Κατερίνα Παπουτσάκη, Λάμπης Λιβιεράτος ,Τζένη Μπότση.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο Ιούλιος είναι πραγματικά ο μήνας του θεάτρου. Εφόσον και οι διακοπές αργούν, σίγουρα τα βράδια του Ιουλίου θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους να παρακολουθήσουν παραστάσεις που τον χειμώνα έγιναν επιτυχία. Με μοναδική διαφορά ότι η πρώτη παράσταση ξεκινά στη σκηνή του Ανοιχτού Θεάτρου την Τετάρτη 29 Ιουνίου με την θεατρική παράσταση «Δεν Βλέπω Δεν Ακούω Δεν Μιλάω» του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Πούλης ,Θανάσης Βισκαδουράκης, Σπύρος Σπαντίδας, Δήμητρα Στογιάνη.

Την Δευτέρα 4 Ιουλίου η θεατρική παράσταση «Τα Κορίτσια με τα Μαύρα» Αλέξανδρου Ρήγα –Δημήτρη Αποστόλου. Πρωταγωνιστούν: Χρύσα Ρώπα, Ελένη Καστάνη, Ρένος Χαραλαμπίδης, Σωτήρης Καλυβάτσης, Σοφία Μουτίδου, Χρυσούλα Διαβάτη.

Το Σάββατο 9 Ιουλίου η θεατρική παράσταση «ΕΙΡΗΝΗ» του Αριστοφάνη. Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Πάνος Σταθακόπουλος, Γιώργος Γαλίτης, Χρήστος Σιμαρδάνης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Άγγελος Μπούρας, Σπύρος Παππάς, Τάκης Παπαματθαίου κ.ά. Την Τρίτη 12 του μήνα και πάλι Αριστοφάνης με την θεατρική παράσταση «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ». Πρωταγωνιστούν: Θύμιος Καρακατσάνης, Βασίλης Τσιβιλίκας, Γιώργος Κωνσταντίνου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Τάκης Χρυσικάκος, Κώστας Βουτσάς .

Το θέατρο συνεχίζεται με την παράσταση του ΔΗ.Π.Ε.Θ.Ε. Κοζάνης «Εκείνος και εκείνος» του Κώστα Μουρσελά στις 14 Ιουλίου. Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς, Πάνος Σκουρολιάκος.

Και φτάνουμε στις 18 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα όπου στο Ανοιχτό Θέατρο «Φωνάζει ο κλέφτης» του Δημήτρη Ψαθά. Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τάσος Κωστής, Γιώργος Καπουτζίδης, Γιώργος Λέφας, Δημήτρης Γεροδήμος, Κλέλια Ρένεση, Πόπη Χριστοδούλου, Βασίλης Μυλωνάς.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Το καλοκαίρι αποχαιρετά όπως κάθε χρόνο η αγαπημένη των παιδιών Κάρμεν Ρουγγέρη, την Παρασκευή 26 Αυγούστου, με την παιδική θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σαν παραμύθι….

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου
Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2011 15:16

Πρόσκληση σε συνεδρίαση

Σας καλούμε σε  συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας στις  27-6-2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 μ. μ.  για να συνεδριάσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  Η.Δ. σύμφωνα με τις διατάξεις του  Ν. 3852/2010.

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ψήφιση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Πέλλας.

2. Ορισμός μελών επιτροπών σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ


3. Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων πρόσληψης εποχικού προσωπικού (Ι.Δ.Ο.Χ) για το Δήμο Πέλλας και το Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία "Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Πέλλας", σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 23387/2011 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

4. Έγκριση απογραφής έναρξης 1-1-2011 του Δήμου Πέλλας.

5. Έγκριση πρ/σμού οικονομικού έτους 2011 του Ν.Π.Δ.Δ., με την επωνυμία: Κέντρο  Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Πέλλας.

6. Καθορισμός εξόδων παράστασης της  προέδρου και αντιπροέδρου του  Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία  Κέντρο  Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Πέλλας,σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 230 του Ν.3463/2006 και τις όμοιες της αριθμ 20585/2007 Κοινή Υπουργική Απόφαση.

7. Γνωμοδότηση για τον καθορισμό κριτηρίων επιβολής μηνιαίας οικονομικής προσφοράς (τροφεία) του Κέντρου  Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Πέλλας.

8. Υποκατάσταση αναδόχου της μελέτης "Πράξης εφαρμογής πολεοδομικής μελέτης επέκτασης οικισμού Αμπελιές Γιαννιτσών". 

9. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την ΔΕΥΑ  Πέλλας για την υποβολή πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Μακεδονία – Θράκης για ένταξη της πράξης με τίτλο : κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στο αγρόκτημα της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Λουκά και κατασκευή εξωτερικών αποχετευτικών δικτύων  Τοπικών Κοινοτήτων Εσωβάλτων (Σταυροδρομίου), Ακρολίμνης, Αγίου Λουκά και σύνδεση με την Ε.Ε.Λ στον άξονα προτεραιότητας "Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας".

10. Παραχώρηση κατά χρήση των αρδευτικών γεωτρήσεων της Τοπικής Κοινότητας Αχλαδοχωρίου, σε ομάδα παραγωγών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 185 του Ν.3463/2006.

11. Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2011. 

12. Αιτήσεις διάφορα έγγραφα.

  • Εισηγητής του 1ου θέματος ο Δ/ντής του Δήμου Πέλλας κ. Καστερίδης Ευστάθιος
  • Εισηγητής του 2ου και του 12ου θέματος ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Πασσαλής Χρήστος
  • Εισηγητής του 3ου ,5ου,6ου και 7ου θέματος η πρόεδρος  του (ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α) Δήμου Πέλλας κα. Μαντζούκη Μαρία.
  • Εισηγητής του 4ου θέματος ο Δ.Σ κ. Δεληγιαννίδης Κων/νος.
  • Εισηγητής του 8ου και 9ου θέματος η Τ.Υ του Δήμου Πέλλας.
  • Εισηγητής του 10ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Καζαντζίδης Σωκράτης. 
  • Εισηγητής του 11ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Κωβαίος Κων/νος.


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου
Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2011 15:16

Πρόσκληση σε συνεδρίαση

Σας καλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας στις 20-6-2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 μ. μ. για να συνεδριάσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της Η.Δ. σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010.

Θέματα Ημερησίας Διάταξης

1. Έκθεση εκκαθαριστών της δημοτικής επιχείρησης με την επωνυμία Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πέλλας ( Δ.ΕΤ.Π.Α.Π) με έδρα τον πρώην Δήμο Πέλλας

2. Καθορισμός και παραχώρηση χώρων στους εκθέτες της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Ν. Ν. 3769/2009.

3. Διοργάνωση της 24ης Γεωργικής – Βιοτεχνικής Έκθεσης και Εμποροπανήγυρης στην Κρύα Βρύση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Ν.3769/2009.

4. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ της συνολικής αποκατάστασης των εναπομείναντων τεσσάρων (4) ΧΑΔΑ του Δήμου Πέλλας.

5. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την ΔΕΥΑΠ για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο: Υδραυλική μελέτη δικτύου ακαθάρτων Τοπικής Κοινότητας Π. Μυλοτόπου αντί ποσού 14.300,00 € και αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2011.

6. Αποδοχή ποσού 740.000,00 € για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Πέλλας από το Π.Δ.Ε. του Ε.Π. Μακεδονία – Θράκη.

7. Αποδοχή ή μη της αίτησης του Ιωάννη Ιωαννίδη περί παράτασης προθεσμίας ανέγερσης μονάδος μεταποίησης – συσκευασίας αγροτικών προϊόντων σε τμήμα του υπ’ αριθμ.6222 αγροτεμαχίου της Δ.Ε Κύρρου.

8. Έγκριση της αρ. 18/2011 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΠΑΠ που αφορά την ψήφιση του πρ/σμού της για το έτος 2011.

9. Έγκριση της αρ. 19/2011 απόφαση του Δ/κού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΠΑΠ που αφορά την ψήφιση του διετούς προγράμματος δράσης της.

10. Έγκριση της αρ. 4/2011 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου της Δ.Η.Κ.Ε.Π.Α.Π , που αφορά την πρόταση για αμοιβή προέδρου και μελών του Δ.Σ.

11. Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2010 του Α΄ΚΑΠΗ Γιαννιτσών

12. Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2010 του Β΄ΚΑΠΗ Γιαννιτσών.

13. Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2010 του Ε.Δ.Π.Σ Πέλλας.

14. Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης αριθμ. 163 αγροτεμάχιο, έκτασης 28 στρεμμάτων στο αγρόκτημα της Τοπικής Κοινότητας Δροσερού.

15. Παραχώρηση αίθουσας – γραφείου του Ανοιχτού Θεάτρου Γιαννιτσών, για χρήση , στην Ένωση Μικροπωλητών Ν. Πέλλας ΄΄ Ο ΕΡΜΗΣ΄΄.

16. Έγκριση πρακτικού απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων, απαιτήσεων και υποχρεώσεων καθώς και των διαθεσίμων χρηματικών μέσων της ΝΕΛΕ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 παρ. 5 του Ν.3879/2010

17. Μεταβίβαση επαγγελματικών αδειών λαϊκών αγορών.

18. Ψήφιση δαπανών συμμετοχής δημοτικών υπαλλήλων σε σεμινάρια

19. Διαγραφή οφειλών

20. Αιτήσεις διάφορα έγγραφα.

  • Εισηγητής του 2ου , 3ου , 14ου, 15ου, και 20ου θέματος ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Πασσαλής Χρήστος
  • Εισηγητής του 1ου 18ου και 19ου θέματος ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κωβαίος Κων/νος.
  • Εισηγητής του 4ου,5ου,6ου και 7ου θέματος η Τ.Υ του Δήμου Πέλλας.
  • Εισηγητής του 8ου,9ου και 10ου θέματος η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ κα. Λούσπα Ερασμία
  • Εισηγητής του 11ου,12ου και 13ου θέματος η πρόεδρος του (ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α) Δήμου Πέλλας κα. Μαντζούκη Μαρία.
  • Εισηγητής του 16ου θέματος ο Δ.Σ. κ. Βασιλειάδης Βασίλειος.
  • Εισηγητής του 17ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Καζαντζίδης Σωκράτης.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 2