Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πέλλας

CC Banner_211pxX112px_150dpi

Sticker-website EKT_GR_HighRes

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020

Τίτλος Έργου:
"Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πέλλας" στον Άξονα Προτεραιότητας "Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ" του Ε.Π. "Κεντρική Μακεδονία".

Συνοπτική περιγραφή:
Το αντικείμενο της πράξης έχει ως στόχο την δημιουργία ενός Ενιαίου Εθνικού Μηχανισμού (ΕΜ) που συντονίζει τις πολιτικές κοινωνικής ένταξης, παρακολουθεί και αξιολογεί την εφαρμογή τους, προσδιορίζει τις προτεραιότητες, με βάση τις εκάστοτε ανάγκες, ώστε να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα του συστήματος κοινωνικής προστασίας του Δήμου Πέλλας. Η πράξη περιλαμβάνει την δημιουργία της δομής "Κέντρο Κοινότητας" η οποία θα εποπτεύεται από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου και θα αποσκοπεί στην ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Πέλλας.

Επιλέξιμος Προϋπολογισμός ένταξης:
Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη που εγγράφεται στο ΠΔΕ ανέρχεται σε 172,800.00€.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Πληροφορίες:
Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πέλλας λειτουργεί στην διεύθυνση Παναγιωτάκη 13, Νέα Τραπεζούντα Γιαννιτσών (Τσαλί) στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου «Φιλλιππάκου», Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 18:00. Το γραφείο στελεχώνουν δύο (2) Κοινωνικοί Λειτουργοί και μια (1) Ψυχολόγος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Kέντρα Kοινότητας μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2382024623 (Κοινωνικοί Λειτουργοί), 2382028293 (Ψυχολόγος) και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

 

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 11715 φορές