Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής στις 25-1-2024

Καλείστε, όπως προσέλθετε σε συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Πέλλας, Χατζηδημητρίου & Εθνικής Αντίστασης γωνία, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε., στον 2ο όροφο, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, ώρα 13:00'μ.μ., για λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3852/2010.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Σύνταξη και εισήγηση σχεδίου προϋπολογισμού του Δήμου Πέλλας έτους 2024 στο Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας»  
2. Έγκριση μετάβασης δημάρχου στα Τίρανα
3. Εισήγηση στον δήμαρχο Πέλλας για ορισμό δημοτικών υπαλλήλων για τη γραμματειακή εξυπηρέτηση των οργάνων των κοινοτήτων
4. Έγκριση διενέργειας ανοικτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού για το έργο «Αντικατάσταση του Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Καρυώτισσας, ΔΕ Μεγάλου Αλεξάνδρου, Δ.Πέλλας»
5. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για το έργο «Αντικατάσταση του Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Καρυώτισσας, ΔΕ Μεγάλου Αλεξάνδρου, Δ.Πέλλας»
6. Έγκριση διενέργειας ανοικτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού για το έργο «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης Κοινότητας Μυλοτόπου Δ.Πέλλας από αμιαντοσωλήνες σε αγωγούς  ΡΕ100»
7. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για το έργο «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης κ. Μυλοτόπου Δ.Πέλλας από αμιαντοσωλήνες σε αγωγούς  ΡΕ100»
8. Έγκριση διενέργειας ανοικτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού για το έργο «Αντικατάσταση αγωγών εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Αραβησσού, Δ.Ε. Κύρρου, Δ.Πέλλας»
9. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για το έργο «Αντικατάσταση αγωγών εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Αραβησσού, Δ.Ε. Κύρρου, Δ.Πέλλας»
10. Έγκριση διενέργειας ανοικτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού για το έργο «Αντικατάσταση του Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Κρύας Βρύσης, Δ.Ε. Κρύας Βρύσης, Δήμου Πέλλας και αντικατάσταση αγωγού στη Δ.Ε. Γιαννιτσών επί της οδού Δουβαντζή»
11. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για το έργο «Αντικατάσταση του Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Κρύας Βρύσης, Δ.Ε. Κρύας Βρύσης, Δήμου Πέλλας και αντικατάσταση αγωγού στη Δ.Ε. Γιαννιτσών επί της οδού Δουβαντζή»
12. Έγκριση διενέργειας ανοικτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού, και καθορισμός των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού για την προμήθεια «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ολοκληρωμένου ασύρματου ψηφιακού συστήματος παρακολούθησης & ελέγχου της κατανάλωσης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Δήμου Πέλλας»
13. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την προμήθεια «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ολοκληρωμένου ασύρματου ψηφιακού συστήματος παρακολούθησης & ελέγχου της κατανάλωσης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Δήμου Πέλλας»
14. Έγκριση ή μη πρακτικών αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών, οικονομικών προσφορών και ανάδειξης προσωρινού αναδόχου του ανοικτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας «Εργασίες για κτηνιατρικές εφαρμογές για αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δ.Πέλλας για το έτος 2024», Α.Μ.27/2023, Πρ/μός:102.393,13€ με ΦΠΑ
15. Συμμόρφωση με την αριθ.58/2024 απόφαση 3ου Κλιμακίου Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων
16. Επικαιροποίηση της Απόφασης 168/2023 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας περί σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πέλλας και του ‘Δικτύου Πόλεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία – Βιώσιμη Πόλη’ για την πράξη: ‘Διοικητική και Τεχνική Υποστήριξη στην παρακολούθηση Τεχνικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πέλλας’
17. Επικαιροποίηση της Απόφασης 46/2022 της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πέλλας περί έγκρισης σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Πέλλας με το Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία  με Δ.Τ. ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ για την υλοποίηση της πράξης: ‘Τεχνική υποστήριξη για την εκπόνηση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου για την πολεοδόμηση των στρατοπέδων Καψάλη και Φιλιππάκου της Δ.Ε. Γιαννιτσών του Δήμου Πέλλας»
18. Ακύρωση της υπ΄αριθ.302/2023 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής Δ.Πέλλας, συμμόρφωση με την υπ΄αριθ. πρωτ.:171537/22-12-2023 του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης
19. Εξέταση ενστάσεων κι έγκριση ή μη των πρακτικών Ι, ΙΙ και ΙΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου αναρρόφησης Πέλλας, του αντλιοστασίου Πέλλας και της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Πέλλας-Νέας Πέλλας με τα έργα αυτοματισμού», Α.Μ.2/2013, Πρ/μού:4.637.100,00€»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Διαβάστηκε 1134 φορές